Εγκύκλιος 26/2014 – Διαβίβαση εγγράφων ΔΟΥ Χανίων & ΔΟΥ Ξάνθης

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας αποστέλλουμε συνημμένα:

α) τo με αριθμό πρωτοκόλλου 7350/24-02-2014 έγγραφο της Δ.Ο.Υ. Χανίων (Υπουργείο Οικονομικών), για αναζήτηση στοιχείων του προσώπου που αναφέρεται σ’ αυτό και έχει συμβληθεί σε συμβολαιογραφικές πράξεις.

Παρακαλείται όποιος συνάδελφος έχει προβεί σε υπογραφή συμβολαιογραφικών πράξεων (με οποιοδήποτε περιεχόμενο) στις οποίες συμβάλλεται το αναφερόμενο στο έγγραφο αυτό πρόσωπο, για το χρονικό διάστημα από 1-1-2009 έως και σήμερα, να αποστείλει άμεσα στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου (Γ.Γενναδίου 4, Τ.Κ. 106 78 Αθήνα), αντίγραφα των συμβολαιογραφικών αυτών πράξεων, προκειμένου να διαβιβασθούν αρμοδίως,

και β) το με αριθμό πρωτοκόλλου 4030/21-02-2014 έγγραφο της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης (Α, Β) Τμήμα Δικαστικό & Νομικής Υποστήριξης (Υπουργείο Οικονομικών) για αναζήτηση στοιχείων των προσώπων που αναφέρονται σ’ αυτό και έχουν συμβληθεί σε συμβολαιογραφικές πράξεις.

Παρακαλείται όποιος συνάδελφος έχει προβεί σε υπογραφή συμβολαιογραφικών πράξεων (με οποιοδήποτε περιεχόμενο) στις οποίες συμβάλλονται τα αναφερόμενα στα έγγραφα αυτά πρόσωπα, δίνοντας ιδιαίτερη προτεραιότητα στο άτομο που αναφέρεται στο συνημμένο πίνακα με έντονα γράμματα, για το χρονικό διάστημα από 1-1-2009 έως και σήμερα, να αποστείλει άμεσα στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου (Γ.Γενναδίου 4, Τ.Κ. 106 78 Αθήνα), αντίγραφα των συμβολαιογραφικών αυτών πράξεων, προκειμένου να διαβιβασθούν αρμοδίως.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βλαχάκης