Συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πρόσφυγες

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε ένδειξη αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που βάλλονται από τις συνέπειες του πολέμου στη Συρία,  από την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016,  θα συγκεντρώσουμε στον α’ όροφο του Συλλόγου φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για την ανακούφιση των προσφύγων.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν σας ενημερώνουμε ότι, τα φάρμακα πρώτης ανάγκης (προτείνεται ημ/νια λήξης τουλάχιστον 6 μηνών), είναι : Αντιβηχικά, παυσίπονα, αντιπυρετικά, εισπνεόμενα, βιταμίνες, γάζες, αντιδιαρροϊκά σιρόπια για παιδιά και ενήλικες, αντιεμετικά σιρόπια και ταμπλέτες, αντισηπτικά χεριών, αντιφλεγμονώδη χάπια, γάντια, φυσιολογικός ορός σε αμπούλες, σύριγγες 10ml, ταμπλέτες για ουρολοιμώξεις, αυτοκόλλητα ράμματα κ.α.

Η ποιότητα και η δύναμη της κοινωνίας μας σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή, μετρούνται με την αλληλεγγύη και το φιλότιμο. Η στήριξη αυτών των συνανθρώπων μας, αποτελεί την πιο γενναία απόδειξή τους. Ευελπιστούμε ότι η συμβολή του καθενός από εμάς θα ανακουφίσει όσους περισσότερους συνανθρώπους μας είναι δυνατόν.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος Ρούσκας                                                               Ευτυχία Καραστάθη