Κατάθεση μήνυσης του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Κατάθεση μήνυσης του Κινήματος Δεν Πληρώνω κατά συμβολαιογράφων και δημοσιογράφων για εξύβριση και συκοφάντηση του αγώνα τους κατά των πλειστηριασμών

Την Τρίτη, 13-06-17, το Κίνημα Δεν Πληρώνω, μέσω των εκπροσώπων του Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Ηλία Παπαδόπουλου και με τη νομική εκπροσώπηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Κώστα Ζηκογιάννη, κατέθεσε μήνυση στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Νίκο Φιλιππίδη, στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΣΚΑΪ Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου, στον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Γεώργιο Ρούσκα και στην Συμβολαιογράφο Αθηνών Μελπομένη Μπαρλαμά, για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση σχετικά με τον αγώνα τους ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του κινήματος : «Οι εν λόγω μηνυθέντες, με συστηματικό τρόπο προώθησαν με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, την συκοφαντική προπαγάνδα της κυβέρνησης και των τραπεζιτών, περιυβρίζοντας και λασπολογώντας κατά του Κινήματος Δεν Πληρώνω συλλογικά, αλλά και ατομικά κατά των αγωνιστών και των πολιτών που μάχονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία, για να προασπίσουν τη λαϊκή περιουσία και το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του ελληνικού λαού στη στέγη.
Η μήνυση αυτή, αποτελεί σκέλος της πολύπλευρης απάντησής μας που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, σε πολιτικό, κινηματικό και νομικό επίπεδο και απευθύνεται κατά όσων επιχειρούν να λοιδορήσουν τον αγώνα μας και να μας συκοφαντήσουν. Γραφεία τραπεζοκίνητων συμβολαιογράφων είναι αυτά, που με την ευλογία της κυβέρνησης και των τροϊκανών, έχουν αναλάβει το ρόλο του θεματοφύλακα της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την οποία θα επιχειρηθεί η υφαρπαγή 25000 ακινήτων μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο. Επίσης, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μέσω συγκεκριμένων προθύμων δημοσιογράφων, είναι εκείνοι που ηγούνται μίας μερίδας του τύπου, στην επικοινωνιακή εκστρατεία συκοφάντησης και εξύβρισης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και των πρωτοπόρων αγωνιστών του.
Ο αγώνας μας για την υπεράσπιση του δικαιώματος των πολιτών να μάχονται για μία ζωή με αξιοπρέπεια θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.
13-06-17, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο».
Στον ακόλουθο ιστότοπο έχει αναρτηθεί βίντεο με δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των εκπροσώπων του κινήματος Λεωνίδα
& Ηλία Παπαδόπουλου
http://www.livester.gr/

Ειδήσεις, Ενημέρωση, Blogs, Videos και Social Media live. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο!
LIVESTER.GR