Ανακοίνωση Συλλόγου – Γούρι 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – www.elepap.gr – γιορτάζει το 2017 τα 80 χρόνια λειτουργίας της και υπηρεσίας στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης για παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.

Για την ευόδωση του έργου της καταβάλλει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να καλυφθεί από πολύτιμες δωρεές των παλαιών και νέων φίλων της, καθώς και την υποστήριξη από εκδηλώσεις και γενναιόδωρες εταιρικές χορηγίες.

H ΕΛΕΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί το Γούρι της Νέας Χρονιάς.

Ο Οίκος Ζολώτα για 11η συνεχή χρονιά φιλοτέχνησε τον ΑΙΟΛΟ , άρχοντα και φύλακα των Ανέμων ο οποίος σύμφωνα με τη μυθολογία διορισμένος από το ΔΙΑ απελευθερώνει και τιθασεύει την πνοή τους. Ο σχεδιασμός του γουριού απεικονίζει την αέρινη κίνησή τους.

Ας κλείσει στον ασκό του ο AEOLOS τους υπόλοιπους Ανέμους και ας είναι  μόνο ο ούριος Ζέφυρος απελευθερωμένος να πνέει ευνοϊκά  για την ΕΛΕΠΑΠ το 2018!

Μια δημιουργία με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με αναπηρία. Κυκλοφορεί σε ασήμι επιχρυσωμένο σε συσκευασία δερμάτινου πουγκιού στην τιμή των τριάντα -30- Ευρώ σε ματ έκδοση.

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία και την εμπιστοσύνη σας στο Ίδρυμά μας, ελπίζουμε ότι με την δική σας ευγενική φροντίδα η ΕΤΑΙΡΙΑ σας να θελήσει να ενισχύσει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για άλλη μια χρονιά στέλνοντας τις ευχές της προς τους, φίλους, πελάτες και συνεργάτες σας,  με το δικό μας Γούρι 2018, σύμβολο του ελέγχου των ανέμων, της ενέργειας και της δύναμης.

Ας είναι τυχερός ο AEOLOS και ας πνέει ευνοϊκά για όλους μας φέτος και για πάντα!                                                                       

Από το Σύλλογο