Ανακοίνωση ομάδα ανάγνωσης-Πρόσκληση για θεατρική παράσταση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

————————————————-

Το σπουδαίο έργο του σύγχρονου  ποιητή φιλόσοφου Δημήτρη Λιαντίνη  «ΓΚΕΜΜΑ» παρουσιάζεται  αυτή την  περίοδο  στο Θέατρο  ΒΡΕΤΑΝΙΑ  (Πανεπιστημίου 7 –Αθήνα)  από τον σκηνοθέτη   Πάνο Αγγελόπουλο με ερμηνευτές  τους :  Νίκο Καλογερόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Βασίλη Παλαιολόγο,  Βίκυ Μαραγκάκη,  Μιχαήλ Γιαννικάκη,  Κρυσταλλία Κεφαλούδη, Δανάη Λουκάκη, κάθε  Κυριακή στις 8 μ.μ. και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο   στις  9 μ.μ.

Το έργο αυτό συμπυκνώνει φιλοσοφία και ποίηση σε μορφή πρόζας.  ΄Εργο καθαρής φιλοσοφικής σκέψης σε ελεύθερο ρυθμό βιώματος και φαντασίας με χαρακτηριστικό την αναγνωρίσιμη γραφή έκφρασης. Το περιεχόμενο του βιβλίου προσδιορίζεται με την επισήμανση του τρόπου «πως γίνεσαι άνθρωπος».

Ο Δημήτρης Λιαντίνης υπήρξε παιδαγωγός, φιλόσοφος, ποιητής, βαθύς μελετητής του ελληνικού κλασικού πνεύματος, της παγκόσμιας ιστορίας της φιλοσοφίας, της σύγχρονης νεοελληνικής πολιτιστικής και πολιτικής πραγματικότητας και δίδαξε ως Καθηγητής Φιλοσοφία της αγωγής, Παιδαγωγική και Διδακτική των ελληνικών μαθημάτων  στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Η ομάδα μας θα παρακολουθήσει την παράσταση αυτή την  Πέμπτη 3-5-2018.

‘Ωρα έναρξης  9 μ.μ. – διάρκεια παράστασης 1 ώρα και 45 λεπτά.

Εισιτήριο παράστασης 15 ευρώ   και  12  ευρώ για τους άνω των 65 ετών.

Καλό θα ήταν να συναντηθούμε στο θέατρο από 8,30 έως 8,45 προκειμένου να εκδοθεί ομαδικό εισιτήριο με τιμή 12 ευρώ.

Παρακαλώ ενημερώστε εγκαίρως μέχρι και την Τετάρτη 02.05.18.

‘Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν,  τα μέλη της ομάδας Ανάγνωσης Συμβολαιογράφων,  κάθε συνάδελφος  και  κάθε φίλος, παρακαλούνται να ενημερώσουν  το μέλος της ομάδας ανάγνωσης Παρί  Παναγιώτου με μέιλ ή τηλεφωνικά.

Email:  paripanagiotoy@gmail.com

210 9829317 – 6972090538