Προσεχείς Εκδηλώσεις Απριλίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 4- ΤΗΛ 210 3303565 Αθήνα, 30.3.2015
Τ.Κ. 106 78 ΑΘΗΝΑ Αρ πρωτ 400

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αποφάσισε την πραγματοποίηση των εξής εκδηλώσεων:

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ – ΖΑΠΠΕΙΟ

Στις 5 Απριλίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ., θα γίνει προαιρετική συγκέντρωση των μελών στον Εθνικό Κήπο για έναν περίπατο εντός του κήπου. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει εκατοντάδες είδη δέντρων, θάμνων και άλλων φυτών, πολλά είδη πουλιών, λίμνες, διάφορα κτίσματα (Παιδική Βιβλιοθήκη, Κτίριο Βοτανολογικής Συλλογής, παραδοσιακό καφενεδάκι), αρχαιολογικά κατάλοιπα (μωσαϊκό ρωμαϊκής έπαυλης, διάσπαρτα μαρμάρινα αρχιτεκτονικά μέλη), ένα ηλιακό ρολόι, διακοσμητικά στοιχεία (πέργκολες, λίμνες), προτομές όπως του Αριστ. Βαλαωρίτη, Ι. Ευνάρδου, Ι. Καποδίστρια, Ζαν Μωρεάς (Jean Moreas), Δ. Σολωμού, Σπ. Σαμαρά. Τέλος, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο χώρο της ζωοπτηνολογικής συλλογής. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΑΛΙΑΣ. Μετά τον περίπατο θα καταλήξουμε στην ΑΙΓΛΗ για καφέ ή φαγητό με τιμές αλά καρτ κατά βούληση.

2. ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στις 18 Απριλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 ακριβώς, θα γίνει προαιρετική συγκέντρωση των μελών για μία ξενάγηση στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητο να προηγηθεί δήλωση στα Γραφεία του Συλλόγου μέχρι 15 Απριλίου 2015 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι το γκρουπ μπορεί να είναι από 30 έως και 50 μέλη. Θα καταρτιστεί ονομαστικός κατάλογος, ο οποίος θα υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής. Η ξενάγηση στο κτίριο θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων, την επίσκεψη στην αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου εκτίθεται η πολιτική ιστορία της Ελλάδος μετά την μεταπολίτευση, στην αίθουσα της παλαιάς γερουσίας εντός του κτιρίου της Βουλής, την αίθουσα του Κοινοβουλίου κλπ. Η συγκέντρωση θα γίνει από ώρα 10:45 έως 11:00 π.μ. στην είσοδο από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Μετά το πέρας της ξενάγησης, θα επακολουθήσει κατά βούληση καφές στο Ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας (ισόγειο).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δηλώσεις συμμετοχής για τις ανωτέρω εκδηλώσεις, στα γραφεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 210-3303565 ως και στα τηλέφωνα του Προέδρου κ. Δράγιου 210-3825914 και κινητό 6974858801.

3. Οι εκδηλώσεις για Μαϊο και Ιούνιο θα ανακοινωθούν προσεχώς.

4. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Σε όλους τους συναδέλφους επαναλαμβάνουμε και πάλι την πρόσκληση, όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο να μην αμελήσουν να εγγραφούν και στους ήδη εγγεγραμμένους να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους. Ο Σύλλογος έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη όλων. Δικαίωμα εγγραφής ευρώ 5 και ετήσια συνδρομή ευρώ 15. Μπορείτε να καταθέτετε τα αντίστοιχα ποσά στην Τράπεζα EFG EUROBANK και στον λογαριασμό με αριθμό
0026-0201-95-0102823754

Ο Σύλλογος στην συνέχεια θα σας στείλει τις σχετικές αποδείξεις.

5) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αναρτά στην ιστοσελίδα μας που ως γνωστόν είναι www.helenicnotaryassociation.gr, Ελληνική Συμβολαιογραφία, ενότητα Συνταξιούχοι Συμβολαιογράφοι, διάφορες ανακοινώσεις που αφορούν τον κλάδο μας, ως και τις εκδηλώσεις. Συνιστούμε στα μέλη να επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

6) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ SMS ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Όπως γνωρίζετε το Διοικητικό Συμβούλιο επικοινωνεί με τα μέλη και μέσω κινητών τηλεφώνων στέλνοντας μηνύματα με SMS. Γι αυτό οι συνάδελφοι που έχουν κινητά τηλέφωνα να μας τα γνωστοποιήσουν, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον κατάλογο κινητών τηλεφώνων. Η επικοινωνία με αλληλογραφία κάθε φορά είναι πολυέξοδη λόγω των ταχυδρομικών τελών.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΟΥΡΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ