Eκδρομή του Πανελληνίου Συλ/γου Συν/χων Συμ/φων στο Αμφιάρειο Ωρωπού

Στις 8/6/2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  συμμετοχή συναδέλφων  και φίλων  του Συλλόγου μας  ημερήσια  εκδρομή,  η οποία  περιλάμβανε  ξενάγηση από αρχαιολόγο της Monumenta  στον αρχαιολογικό χώρο ΑΜΦΙΑΡΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ, επίσκεψη στην  Ιερά Μονή  Εισοδίων  Θεοτόκου Μαρκοπούλου Ωρωπού, μεσημεριανό φαγητό  στη παραλία  Ν.  Παλατίων Ωρωπού και απογευματινό καφέ στην Παραλία των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο. Οι Εκδρομείς έμειναν  ευχαριστημένοι από αυτή την όμορφη και ξένοιαστη μέρα που πέρασαν όλοι μαζί.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Στις 19 Μαϊου 2019 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων πραγματοποίησε  με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων ημερήσια εκδρομή στη ΧΑΛΚΙΔΑ. Η εκδρομή περιλάμβανε επίσκεψη  με ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο ΑΡΕΘΟΥΣΑ της Χαλκίδας, φαγητό το μεσημέρι στο γραφικό χωριό ΣΤΕΝΗ και στη συνέχεια καφέ στη ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ. Ολοι οι εκδρομείς απόλαυσαν μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ημέρα στη γεμάτη ομορφιές  μαγευτική αυτή περιοχή της Εύβοιας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΒΑΡΚΑΡΑΚΗ

Αντιπροσωπεία του  Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων, κατόπιν προτροπής της συναδέλφου Ράνιας Κουτσουλιέρη ,επισκέφτηκε στις 9 Μαϊου 2019 τη Συλλογή Φιλελληνικών έργων και αντικειμένων του Μιχάλη και της Δήμητρας Βαρκαράκη στην Αθήνα,στη Λεωφόρο Β. Σοφίας αρ.62Α.

Λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος της σπάνιας αυτής ιδιωτικής Συλλογής,ο Σύλλογος προτίθεται να  προγραμματίσει οργανωμένη επίσκεψη για τα μέλη του.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας για να οριστεί ημερομηνία επίσκεψης .

 

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ 17/03/2019 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΜΑΛΙΑ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ 17/03/2019 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΜΑΛΙΑ»

 

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου 2019 με εξαιρετική επιτυχία ο χορός του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων  Συμβολαιογράφων στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ .

Μετά το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από την Υπεύθυνη των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  του Συλλόγου κυρία Δόμνα Αλευρά ακολούθησε η ομιλία της Προέδρου  του Συλλόγου κυρίας Νίκης Γόντικα-Χονδρού ,η οποία είπε τα εξής:

Φίλοι και αγαπητοί συνάδελφοι

Σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη ψυχαγωγική εκδήλωση του  νέου Δ.Σ. του  Συλλόγου μας  και σας ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή σας.Στη παρέα μας βρίσκονται και τιμούν με τη παρουσία τους από το  Συμβολαιογραφικό Σύλλογο  Εφετείων Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου ο Πρόεδρος κ. Ρούσκας, η Αντιπρόεδρος κυρία Κοντογιώργου, και οι Σύμβουλοι κυρίες Σταμέλου, Σεργάκη και ο κ.Αναγνωστόπουλος.

Βρέθηκα στο τιμόνι του Πανελληνίου Συλλόγου Συντξαιούχων Συμβολαιογράφων μετά τις αρχαιρεσίες της 10.2.2019 και αισθάνομαι την ανάληψη της Προεδρίας του Συλλόγου μας ως εξαιρετικά τιμητικό βάρος,που μου επιβάλλει να ανταποκριθώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις σε αρμονική συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ. για την προώθηση των πολλών και σοβαρών θεμάτων που μας απασχολούν.

Διαδέχομαι τον Αριστείδη Δράγιο,επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας,τον οποίο ευχαριστώ για την στενή συνεργασία ,που είχαμε στη προηγούμενη θητεία του Δ.Σ και για την εμπιστοσύνη,που μου έδειξε ,ως Γενική Γραμματέα.

Αγαπητοί συνάδελφοι αναζητώντας λύσεις  και διέξοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνας Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος,καθυστερήσεις στην απονομή κυρίων συντάξεων και επικουρικών,καθώς και του εφάπαξ κ.λπ.και ενεργώντας άμεσα ,δυναμικά και όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα επισκεφθήκαμε:

Στις  :

22 Φεβρουαρίου

τη Διευθύντρια Παροχών του Τομέα Ασφαλίσεως Νομικών ΕΦΚΑ κυρία Πασχαλία Τραυλού,η οποία είπε τα καλά νέα ότι ξεκίνησαν να βγάζουν τις κύριες συντάξεις με βάση την ανταποδοτικότητα  σύμφωνα με το Νόμο 4387/12.5.2016,δηλαδή σύμφωνα με τις καταβληθείσες εισφορές.Η ροή προς το παρόν είναι πολλή αργή,έχουν μόνο 6-8 τελειώσει.Δεν έχει γίνει  καμμία εκκαθάριση,η δε επιθεώρηση  καθυστερεί τον έλεγχο των καταστάσεων των συναδέλφων.Πλαφόν ως προς το ύψος των συντάξεων δεν έχει οριστεί.Επίσης μας πληροφόρησε,ότι όσοι των συναδέλφων έχουν πάνω από 40 συνταξιοδοτικά χρόνια θα δούν  διαφορά στη σύνταξή τους προς τα πάνω.

25 Φεβρουαρίου

Στο πρώην ΕΤΑΑ Τομέα Υγείας Συμβολαιογράφων ,στην οδό Κάνιγγος ας.27 στην Προϊσταμένη κυρία Σπιχοπούλου.Δυστυχώς,εκεί μας πληροφόρησαν ,ότι χρονίζουν από το 2012 διάφορες δαπάνες νοσηλείων και λοιπών δαπανών Συμβολαιογράφων, σε τρεις ντουλάπες διότι δεν υπάρχει προσωπικό ,που να είναι σε θέση να κάνει την απαιτούμενη εκκαθάριση.

26  Φεβρουαρίου

Στη Προϊσταμένη της Δ Διεύθυνσης Εφάπαξ  Παροχών κυρία Ζαχαρούλα Κοτσάνη,η οποία μας είπε ότι έχουν καταβληθεί τα εφάπαξ μέχρι τα μέσα του 2016 και περιμένουν για τη συνέχιση της καταβολής και των υπολοίπων την έκδοση των κυρίων συντάξεων.

26 Φεβρουαρίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη με την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου μαζί με τον Αντιπρόεδρο κύριο Ι.Κιράνη στον Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Πετρόπουλο.Του εκθέσαμε τα προβλήματα,που μας απασχολούν και μας διαβεβαίωσε ότι  πολύ γρήγορα θα δώσει λύσεις στα θέματα των επικουρικών συντάξεων,γιατί δεν θέλει να βλέπει,όπως χαρακτηριστικά είπε τους συνταξιούχους στα πεζοδρόμια.Η Γραμματεύς του κράτησε επιπλέον και  σημειώσεις και για την καθυστέρηση της καταβολής των νοσηλείων κλπ.οφειλομένων  δαπανών  από το  πρώην  ΕΤΑΑΑ Τομέα Υγείας Συμβολαιογράφων,με σκοπό τη διευθέτηση της καταβολής τους.

12 Μαρτίου 

Η Δικηγόρος Αντζελίνα Πλατή μας πληροφόρησε  ότι από τους 160 φακέλλους  των αγωγών προς κατάθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο ,μόνο 60 είναι πλήρεις, μέσα δε στο Μάρτιο θα κατατεθούν   οι  αγωγές αυτές.

13 Μαρτίου

Επίσκεψη στο γραφείο του Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κ.Ν.Μπρίκη (Φιλλελλήνων 13-15).Ο Διοικητής  τόνισε ότι με λύπη προέβη σε διοικητικές αλλαγές διευθυντών και υπαλλήλων ,λόγω δυσλειτουργιών.

Ηδη από τη προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της οδού Πειραιώς αρ.11 η νέα Διευθύντρια κυρία Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου έχει πλέον στη διάθεσή της 4μελές προσωπικό  (υπάλληλοι του Δημοσίου) για τη διεκπεραίωση της έκδοσης αποφάσεων για τις επικουρικές συντάξεις.Επίσης αλλά 10 άτομα  από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  άρχισαν να εκπαιδεύονται για να αναλάβουν  κι’ αυτοί καθήκοντα.Ετσι ο κ.Διοικητής πιστεύει ,ότι έστω και καθυστερημένα ,μέχρι το Μάιο θα έχουν τελειώσει οριστικά  με τις επικουρικές συντάξεις.

Επιθυμία του είναι να αλλάξει η δομή στις Διευθύνσεις των  Εφάπαξ  Παροχών και των Επικουρικών Συντάξεων  ,ώστε κατά κάποιο τρόπο να  ενοποιηθούν.

Τελειώνοντας να τονίσω ότι ο Σύλλογός μας αγρυπνεί με καθημερινή παρουσία μελών  του Δ.Σ.,που μπορούν να σας εξυπηρετούν,ενεργεί άμεσα καταβάλλοντας σημαντικές  προσπάθειες μην αφήνοντας ούτε λεπτό τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το Συνταξιούχο Συμβολαιογράφο  να έλθουν σε δεύτερη μοίρα για οποιοδήποτε αρμόδιο.

Είμαστε δίπλα σας εγγυώμενοι τη καλύτερη δυνατή υπεράσπιση και προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων όλων μας.

Είμαι βεβαία ότι με τη βοήθεια και ενεργή συμμετοχή όλων σας θα επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα για την οικονομική ενίσχυσή μας  το Συμβολαιογραφικό  Σύλλογο των Εφετείων Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου  και γενικά για τη στήριξή του.

Το Δ.Σ και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Χαιρετισμούς απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ  κ. Γεώργιος Ρούσκας  καθώς επίσης και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Αριστείδης Δράγιος.

Η Ταμίας κυρία Μαρία Λιώτη απήγγειλε  ένα ποίημα,που έγραψε η ίδια ειδικά για τη μέρα αυτή.

Επίσης ποιήματά της απήγγειλε με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας της γυναίκας  στις 8 Μαρτίου  η συνάδελφος κυρία Ντίνα Ρουτζούνη.

Η συνάδελφος  Ρένα Τσιλιβή  απήγγειλε επίσης ένα όμορφο ποίημά της εμπνευσμένο από τη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Η δε συνάδελφος  Μαρία Κατσίμπα γοήτευσε με την υπέροχη φωνή της όλους τους παρευρισκόμενους.

Ολοι μας διασκεδάσαμε και χορέψαμε  με τα  υπέροχα τραγούδια του κ.Γκάρο.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

—————————-

Το νέο μας Συμβούλιο χαιρετισμό απευθύνει

κι’ υπόσχεται το έργο του να πράξει με ευθύνη.

Στου κλάδου τα προβλήματα θα δώσουμε τις λύσεις

με επίσκεψη σε Υπουργούς, προτάσεις κι’ αναλύσεις.

 

Με δύναμη και σύνεση εμείς θα προσπαθήσουμε

τα δύσκολα εμπόδια να τα υπερπηδήσουμε

Ταμεία θα πιέσουμε ,οι αρμόδιοι να σπεύσουν

συντάξεις επικουρικές, κι εφάπαξ να επισπεύσουν

 

Μανίκια θα σηκώσουμε βήματα θα ταχύνουμε

χρονίζοντα προβλήματα να τα επιταχύνουμε.

Για την ψυχαγωγία μας με ζήλο θα φροντίσουμε

τις μέρες και τις ώρες μας με χρώμα να γεμίσουμε

 

Σε Ιδρύματα Πολιτισμού θα κάνουμε επισκέψεις

κι απ’ το μυαλό θα διώχνουμε τις σκοτεινές μας σκέψεις

Και εκδρομές μαγευτικές κι άνετες θα σκεφτούμε

του τόπου μας τις ομορφιές για να επισκευτούμε.

 

Το παρελθόν να ζήσουμε να νιώσουμε παιδιά

και γιασεμιά ν’ ανθίσουνε στην άδεια μας καρδιά

Με Πρόεδρο πανάξια τη Γόντικα τη Νίκη

όλες μας οι ενέργειες θε να στεφθούν με νίκη

 

Τον Αριστείδη Δράγιο που τόσο αγαπήσαμε

ομόφωνα επίτιμο Πρόεδρο ανακηρύξαμε

———————————————————————————–

Mαρία Λιώτη

 

 

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ

Είχαμε συνεστίαση ξανά στο «Αμαλία»,

μα ήρθα απροετοίμαστη χωρίς απαγγελία,

 

Γι’ αυτό και αποφάσισα να γράψω δυό αράδες,

ανάμεσα σε φαγητά, κρασιά και μπακλαβάδες!

 

Πέσαν χοροί και ζεϊμπεκιές………. ξεχάσαμε τα ντέρτια!

να μαστε πάντοτε καλά, να χουμε πάντα τέτοια!!!!

 

Δεόντως το τιμήσαμε το γεύμα το Λουκούλειο!

να ζήσει η νέα Πρόεδρος, να ζήσει το Συμβούλιο

 

που η φροντίδα του για μας προβλέπεται πολύτιμως…….

να ζήσουν και οι συνάδελφοι, να ζήσει κι ο Επίτιμος!

 

Ρένα Τσιλιβή

 

1

Ο Πρόεδρος των εν ενεργεία συμβολαιογράφων κύριος Ρούσκας απευθύνει χαιρετισμό (πλησίον του η Πρόεδρος των συνταξιούχων συμβολαιογράφων κυρία Νίκη Γόντικα)

2

Η ταμίας του συλλόγου μας κυρία Μαρία Λιώτη, απαγγέλει ποιήμα – χαιρετισμό δημιουργίας της (πλησίον της η Πρόεδρος των συνταξιούχων συμβολαιογράφων κυρία Νίκη Γόντικα)

3

Το τραπέζι του Προέδρου των εν ενεργεία συμβολαιογράφων κυρίου Ρούσκα (διακρίνονται από αριστερά Δήμητρα Ιωάννου σύμβουλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, ο κύριος Ρούσκας, η αντιπρόεδρος των εν ενεργεία συμβολαιογράφων κυρία Λένα Κοντογιώργου και ο δικηγόρος – συγγραφέας κύριος Θάνος Θεοδώρου)

6

5

4

Στιγμιότυπα από τον χορό.

Συνημμένα αρχεία:

 • 1 (394 kB)
 • 2 (347 kB)
 • 3 (465 kB)
 • 6 (373 kB)
 • 5 (350 kB)
 • 4 (370 kB)

Γενική Συνέλευση στις 10 Φεβρουαρίου 2019

Αθήνα 21/2/2019   

Αρ. πρωτ.565

 

A N A K O I N Ω Σ Η 

 

 1. A)  Το  ΔIOIKHTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων που εκλέχτηκε από την Γενική Συνέλευση στις 10 Φεβρουαρίου 2019, κατά την πρώτη αυτού Συνεδρίαση που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου 2019, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
 2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΓΟΝΤΙΚΑ -ΧΟΝΔΡΟΥ  ΝΙΚΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
 3. τηλ .210/7237252 ,6977385021 Ευζώνων 13 Αθήνα  τκ 11521
 4. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΚΙΡΑΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Μηλιώνη 10 Αθήνα τκ 106 73

3.ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΑΓΓΑΝΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ τηλ

6942847775-210/9763548  Ν.Μανδηλαρά 16 Αγιος Δημήτριος τκ 173 41

 1. ΤΑΜΙΑΣ:   ΛΙΩΤΗ-ΤΣΙΛΙΚΑ  ΜΑΡΙΑ τηλ 210/8062522 6978210301

Κνωσσού 3 Μαρούσι τκ 15122

 1. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:   ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ  τηλ.210/6543347 ,6930420208  Παναγή Τσαλδάρη 20 Χολαργός τκ 155 62
 2. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:   ΡΗΓΑ ΦΩΤΕΙΝΗ τηλ210/9353840  6972705707

Μεγάλου Βασιλείου 18 Νέα Σμύρνη

7.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:ΑΛΕΥΡΑ-ΚΡΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ-ΔΟΜΝΙΚΗ                                            ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ τηλ 210/8627639 ,6944454135

        Αναπληρωματικά Μέλη

 1. 1. ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ τηλ 210/6547358 ,6974078844 Βυζαντίου 49 Παπάγου τκ 156 69
 2. 2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ – ΔΡΑΓΑΖΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ)
 3. 3. ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΟΥ – ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 4. 4. ΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 5. 5. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 6. 6. ΝΩΤΑ – ΜΑΝΔΡΑΚΟΥΚΑ ΚΛΕΑΝΘΗ

      Β) ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

          Τακτικά Μέλη

 1. 1. ΔΡΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
 2. 2. ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ ΕΛΕΝΗ
 3. 3. ΚΑΡΑΣΙΩΤΟΥ – ΡΑΜΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

          Αναπληρωματικό Μέλος

       1.ΚΑΡΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΗ ΓΟΝΤΙΚΑ-ΧΟΝΔΡΟΥ      ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΓΑΝΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗ

 

 

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών Συλλόγου

Κυρίες και Κύριοι,

Σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Συλλόγου που διενεργήθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2019 για την ανάδειξη τριετούς (3ετους) θητείας νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ψήφισαν 376. Έγκυρα ψηφοδέλτια 374. Λευκά 2. Εκλέχθηκαν κατά σειρά επιτυχίας και έλαβαν τους εξής σταυρούς προτίμησης ως κατωτέρω:

 

Α) ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  – Τακτικά Μέλη

 1. 1. ΓΟΝΤΙΚΑ – ΧΟΝΔΡΟΥ ΝΙΚΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου (296)
 2. 2. ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Λουκά (174)
 3. 3. ΛΙΩΤΗ – ΤΣΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του Θωμά (133)
 4. 4. ΑΛΕΥΡΑ – ΚΡΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΔΟΜΝΑ του Χρήστου (125)
 5. 5. ΑΓΓΑΝΗ – ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γερασίμου (114)
 6. 6. ΚΙΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου (111)
 7. 7. ΡΗΓΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του Αναστασίου (31)

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  – Αναπληρωματικά Μέλη

 1. 1. ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Αντωνίου (29)
 2. 2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ – ΔΡΑΓΑΖΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) του Εμμανουήλ (18)
 3. 3. ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΟΥ – ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Παναγιώτη (17)
 4. 4. ΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννου (15)
 5. 5. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Σπυρίδωνος (13)
 6. 6. ΝΩΤΑ – ΜΑΝΔΡΑΚΟΥΚΑ ΚΛΕΑΝΘΗ του Ιωάννου (3)

Β) ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    Τακτικά Μέλη

 1. 1. ΔΡΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Αθανασίου (267)
 2. 2. ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου (83)
 3. 3. ΚΑΡΑΣΙΩΤΟΥ – ΡΑΜΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Κωνσταντίνου (57)

Αναπληρωματικό Μέλος

1.ΚΑΡΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννου (47)

Ο Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης                                                      Η Έφορος

Αριστείδης Αθαν. Δράγιος                                                                   Χρύσα Πατρινού

Η Εφορευτική Επιτροπή

1.Κόκκορη – Καλορίτη Ασημούλα

2.Λογαρά Κυριακή

3.Κοντογεωργοπούλου Ελένη

Συνημμένα αρχεία: