Ανακοίνωση Συλλόγου 2-11-2021 – Ενημέρωση για Λειτουργία MyData 3-11-2021

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για τη λειτουργία MyData»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 5-10-2021 Ανακοίνωσης μας για την έναρξη εφαρμογής του MyData (Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ), και εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων των συμβολαιογράφων για ανάρτηση στοιχείων στην αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα, αύριο, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00, θα λάβει χώρα διαδικτυακή ενημέρωση από τους κ.κ. Πάνο Γιαλέσα και Ισμήνη Γκούμα, από την εταιρεία COMPUTAX (φορολογικούς συμβούλους του Συλλόγου) και τον κ. Γεώργιο Ρούσκα, Πρόεδρο ΣΣΕΑΠΑΔ.

Η ενημέρωση θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Την ημέρα της ενημέρωσης, συνίσταται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από τον φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

     Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                              Θεόδωρος Χαλκίδης