Ανακοίνωση Συντονιστικής-Διαδικτυακή ενημέρωση από γερμανική αντιπροσωπεία – Τρίτη 30.11.2021-10:00-12:00. Η ψηφιοποίηση του συμβολαιογραφικού λειτουργήματος

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή ενημέρωση για την ψηφιοποίηση του συμβολαιογραφικού λειτουργήματος – εμπειρία και απόψεις της Γερμανικής Συμβολαιογραφίας»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενόψει των συνεχών εξελίξεων, τόσο σε ευρωπαϊκή όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, για την εξ αποστάσεως σύνταξη συμβολαιογραφικών πράξεων και την εν γένει ψηφιοποίηση, μεταξύ άλλων, και των νομικών επαγγελμάτων, προσκαλείσθε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 10:00 – 12:00  στη  διαδικτυακή ενημέρωση από εκπροσώπους της Γερμανικής Συμβολαιογραφίας, με θέμα: «Η ψηφιοποίηση του συμβολαιογραφικού λειτουργήματος».

Εισηγητές θα είναι, από γερμανικής πλευράς, ο κ. Jens Bormann, Πρόεδρος της Γερμανικής Συμβολαιογραφίας, ενώ από ελληνικής πλευράς, ο κ. Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος ΣΣΕΑΠΑΔ & ΣΕΣΣΕ και Θεόδωρος Χαλκίδης Γενικός Γραμματέας ΣΣΕΑΠΑΔ.

Η ενημέρωση θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χρειάζεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr. Η χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι τη Δευτέρα 29.11.2021 και ώρα 15:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας