Ανακοίνωση Συντονιστικής 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ – Συμμετοχή Προέδρου ΣΕΣΣΕ κ Γ. Ρούσκα

ΘΕΜΑ: «39ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. το Σάββατο, 29.01.2022, ώρα 10 π.μ. –Συμμετοχή Πρόεδρου Σ.Ε.Σ.Σ.Ε., κ.Γεωργίου Ρούσκα»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Σάββατο, 29η Ιανουαρίου 2022 και από ώρα 10 π.μ., θα διεξαχθεί στο ΕΒΕΑ, το  39ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας με συμμετοχή αποκλειστικά  εμβολιασμένων στελεχών και μελών της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. καθώς και κλειστού αριθμού προσκεκλημένων. Το ανωτέρω Συνέδριο θα αναμεταδοθεί και διαδικτυακά livestreaming, και θα έχει ως αντικείμενο του τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας και τις προοπτικές για το μέλλον της.

Στο ανωτέρω Συνέδριο θα παραστούν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ.Στέλιος Πέτσας, ο Γεν Γραμματεύς Δασών του ΥΠΕΝ κ. Κώστας Αραβώσης. ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γέωργιος Πιτσιλής, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Κορομάντζος, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης, του ΚΙΝΑΛ κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Γεώργιος Ρούσκας, ο οποίος έχει προσκληθεί και θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο πρόβλημα της αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας κατά την κατάρτιση μεταβιβαστικών συμβολαίων ακινήτων.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας