Ανακοίνωση Συλλόγου 14-2-2022 – Σεμινάριο για λειτουργία myData 16-2-2022

ΘΕΜΑ: «Σεμινάριο για τη λειτουργία MyDATA»

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00, θα λάβει χώρα διαδικτυακή ενημέρωση από τους κ.κ. Γεώργιο Ρούσκα και Ευτυχία Καραστάθη, Πρόεδρο και Ταμία ΣΣΕΑΠΑΔ αντίστοιχα, και Παναγιώτη Γιαλέσα και Ισμήνη Γκούμα (φορολογικούς συμβούλους του Συλλόγου από την εταιρεία COMPUTAX) για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myDATA.

Η ενημέρωση θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.grΗ χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι τη Τετάρτη 16-2-2022 και ώρα 12:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα της ενημέρωσης, συνίσταται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από τον φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

   Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                Θεόδωρος Χαλκίδης