OΔΗΓΙΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
Γ. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 4   Τ.Κ.10678  ΑΘΗΝΑ

Τηλ.210 3303565

e-mail: pasysysy@gmail.com

ΑΘΗΝΑ  8 Απριλίου  2022

Αριθ. Πρωτ. 638

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΜΕ  ΟΔΗΓΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 15/5/2022

Κυρίες  και  Κύριοι  Συνάδελφοι,

Ως γνωστόν η Γενική Συνέλευση  του Συλλόγου απολογιστική και αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου επταμελούς (7μελούς)  Διοικητικού Συμβουλίου και τριμελούς (3μελούς) Εξελεγκτικής Επιτροπής για την προσεχή τριετία (2022-2024) θα γίνει στις 15 Μαϊου 2022 και ώρα 10:30 στην αίθουσα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου,Γ.Γενναδίου αριθμός 4,Αθήνα,1ος  όροφος,της οποίας η πρόσκληση σας έχει αποσταλεί ταχυδρομικώς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση αυτού στις 8 Απριλίου 2022 ,αφού  έλαβε υπόψη τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων ανακήρυξε τους υποψηφίους για το Διοικητικό  Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή τα ονόματα των οποίων συμπεριελήφθησαν σε Ενιαίο Ψηφοδέλτιο.

Προκειμένου να ψηφίσετε κατά τη Γενική Συνέλευση της 15ης Μαϊου 2022(δεδομένου ότι η πρώτη Συνέλευση της 8 Μαϊου 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί ελλείψει απαρτίας), σας αποστέλλουμε εσωκλείστως το ενιαίο ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής  Επιτροπής  του Συλλόγου μας, καθώς και ένα μικρό φάκελο με τη σφραγίδα του Συλλόγου  που θα τοποθετήσετε το ψηφοδέλτιό σας και ένα μεγαλύτερο φάκελο με τη διεύθυνση του Συλλόγου μας για την αποστολή του.   Η διαδικασία έχει ως ακολούθως:

Στο ψηφοδέλτιο μπορείτε να βάλετε από 1 μέχρι και  7 σταυρούς  για τους συμβούλους  του Διοικητικού Συμβουλίου, όχι παραπάνω, και για την Εξελεγκτική Επιτροπή από  1  μέχρι  3   όχι παραπάνω γιατί θα είναι άκυρο.

Το ψηφοδέλτιο αυτό θα το βάλετε στο μικρό φάκελο που σας αποστέλλουμε, θα   τον   κλείσετε και δεν θα γράψετε τίποτε σ΄αυτόν . ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ .

Στη συνέχεια τον μικρό φάκελο θα τον βάλετε στο μεγαλύτερο

φάκελο που σας αποστέλλουμε ,όπου απαραιτήτως σ’αυτόν θα αναγράφεται ο αποστολέας και θα τον αποστείλετε εγκαίρως στα Γραφεία του Συλλόγου μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μικρός φάκελος θα είναι λευκός και κλειστός χωρίς τίποτα να αναγράφεται σ’ αυτόν και  ο φάκελος αποστολής να έχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ το όνομα και τη διεύθυνση του αποστολέα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι Ταμειακώς εντάξει μέχρι και το έτος 2021 (αφού έχουν αποπληρώσει τις συνδρομές των ετών 2019,2020 και 2021).Παρακαλούμε να στείλετε τις συνδρομές σας ή με επιταγή μέσω ΕΛΤΑ ή με κατάθεση στην Τράπεζα EUROBANK  στον με αριθμό 00260201950102823754  με ΙΒΑΝ GR 9002602010000950102823754 του Συλλόγου μας, με αναγραφή του ονόματος του καταθέτη.

Σημείωση:

Αν το μέλος δεν είναι ταμειακώς εντάξει δεν θα υπολογισθεί το ψηφοδέλτιό του, ούτε η εξουσιοδότηση για την αντιπροσώπευσή του  στην Γενική Συνέλευση.

Η αποστολή πληρεξουσιότητος        στην περίπτωση μη αυτοπροσώπου παρουσίας είναι απαραίτητη για να προσμετρηθεί το μέλος στην απαρτία της Γενικής Συνέλευσης.

Σας αποστέλλουμε εσωκλείστως και το σχετικό πληρεξούσιο.-εξουσιοδότηση.

Σε περίπτωση αδυναμίας αυτοπροσώπου παρουσίας,παρακαλείσθε  είτε ταχυδρομικώς  να αποστείλετε είτε διερχόμενοι από τα γραφεία του Συλλόγου μας να παραδίδετε το πληρεξούσιο μαζί με τον σφραγισμένο φάκελο,που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους της ΕΠΑΡΧΙΑΣ  να αποστείλουν το φάκελο και την εξουσιοδότηση εγκαίρως λόγω δυσλειτουργίας των ΕΛΤΑ  ώστε να παραληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι  τις 13 Μαϊου 2022 (εργάσιμη ημέρα των γραφείων  μας) για να προσμετρηθεί στις εγκύρους ψήφους της άνω ψηφοφορίας.

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας εκτός από την παρούσα ανακοίνωση με τις οδηγίες,έχουν αναρτηθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο και η Πληρεξουσιότητα-Εξουσιοδότηση για την αντιπροσώπευση στην Γενική Συνέλευση.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ τα μέλη μας όπως προσέλθουν τηρούντες τα πρωτόκολλα της  πανδημίας (μάσκες,αποστάσεις κ.λπ.). Η έναρξη της ψηφοφορίας  θα γίνει μετά τον απολογισμό και τη συζήτηση των θεμάτων, υπολογίζουμε γύρω στις  12.30 μ.μ.

ΛΗΞΗ ψηφοφορίας ώρα 15.00μ.μ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΗ ΓΟΝΤΙΚΑ-ΧΟΝΔΡΟΥ         ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΓΑΝΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗ