Πίνακας νομικών σχολίων και υποδείγματα φύλλων ελέγχου προσαρτωμένων εγγράφων στις υποβαλλόμενες εγγραπτέες πράξεις

ΘΕΜΑ: «Κτηματολόγιο: Πίνακας νομικών σχολίων και υποδείγματα φύλλων ελέγχου προσαρτωμένων εγγράφων στις υποβαλλόμενες εγγραπτέες πράξεις»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και ειδικότερα στην τοποθεσία Αρχική/ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Για Επαγγελματίες / Υπηρεσίες για Συμβολαιογράφους (https://www.ktimatologio.gr/el/e-services/ypiresies-gia-symbolaiografoys) έχουν αναρτηθεί Πίνακας νομικών σχολίων και υποδείγματα φύλλων ελέγχου προσαρτωμένων εγγράφων στις υποβαλλόμενες εγγραπτέες πράξεις, τα οποία μπορείτε να λάβετε σε μορφή .zip.

Παράλληλα σας αποστέλλουμε τα υποδείγματα των φύλλων ελέγχου των πιο συνηθισμένων πράξεων με παραπομπή στην κείμενη νομοθεσία και επισημαίνοντας τι επιφέρει η έλλειψη κάθε προσαρτώμενου, προς διευκόλυνσή σας, όπως αυτά έχουν επεξεργαστεί από εμάς και αποσταλεί στο Φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Επισημαίνεται ότι μετά και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Φορέα, τυχόν αμφισβήτηση αυτών από Προϊσταμένους Κτηματολογικών Γραφείων του Φορέα, ή απαιτήσεως επιπλέον ή διαφορετικών των αναφερομένων προσαρτώμενων εγγράφων, θα πρέπει να αναφέρεται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου, υπόψιν κ. Γ.Γραμματέα Θ. Χαλκίδη.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                              Θεόδωρος Χαλκίδης