Ανακοίνωση Συλλόγου 7.6.2022 – Σεμινάριο για την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου 9.6.2022

ΘΕΜΑ: «Σεμινάριο για την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου την Πέμπτη 9/6/2022»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρες 15:00, θα διεξαχθεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου – H συμβολαιογραφική της χρήση». Εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος ΣΣΕΑΠΑΔ και Κωνσταντίνος Τσελίκης, Σύμβουλος – Μηχανικός και μέλος του Help Desk ΤΕΕ. Ο έτερος Σύμβουλος – Μηχανικός κ. Μιχαήλ Παπαμιχαήλ δεν θα παραστεί λόγω προγραμματισμένου σεμιναρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το παραπάνω σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνίσταται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

  Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                 Θεόδωρος Χαλκίδης