Ανακοίνωση Συντονιστικής 25-7-2022 – Επιστημονική ημερίδα I.R.E.N.E.

ΘΕΜΑ: Επιστημονική Ημερίδα του I.R.E.N.E. στο Παρίσι

Αγαπητοί συνάδελφοι,

          Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβολαιογραφικών Μελετών και Ερευνών (I.R.E.N.E.) διοργανώνει στο Παρίσι στις  7  Οκτωβρίου 2022 (7.10.2022) επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στην ανάλυση της χρήσης από τους Ευρωπαίους Συμβολαιογράφους του ηλεκτρονικού συμβολαιογραφικού εγγράφου, καθώς και της υπογραφής των συμβολαιογραφικών πράξεων εξ αποστάσεως.  

          Το κόστος συμμετοχής στην ημερίδα ανέρχεται στο ποσό των ευρώ εκατόν πενήντα (150 €), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται καφές στο διάλειμμα, μεσημεριανό γεύμα καθώς και η μετάφραση, της ημερίδας σε αγγλικά και γαλλικά.  

          Οσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής, στην οποία αναγράφεται ο τραπεζικός λογαριασμός όπου πρέπει να κατατεθεί το χρηματικό ποσό του κόστους συμμετοχής με την αιτιολογία «για τη συμμετοχή στην ημερίδα στο Παρίσι», καθώς και τα email στα οποία θα πρέπει να αποσταλεί η δήλωση συμμετοχής και το αποδεικτικό της Τράπεζας για την καταβολή του άνω ποσού το αργότερο μέχρι 30 Αυγούστου 2022.    

Σας αποστέλλονται συνημμένα:

  • Η δήλωση συμμετοχής,
  • Το πρόγραμμα της ημερίδας και
  • Κατάλογος με προτεινόμενα ξενοδοχεία κοντά στην αίθουσα του Ανωτάτου Συμβουλίου της Γαλλικής Συμβολαιογραφίας που θα διεξαχθεί η επιστημονική μερίδα.

Εάν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή Ελλήνων συμβολαιογράφων, θα προσληφθεί Ελληνας διερμηνέας για την μετάφραση της ημερίδας και στα ελληνικά.  

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας