Ανακοίνωση Συλλόγου – Γούρι ΕΛΕΠΑΠ για το 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – www.elepap.gr – με περισσότερα από 85 χρόνια λειτουργίας προσφέρει υπηρεσίες στα παιδιά, εφήβους και ενήλικες με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Για την ευόδωση του έργου της καταβάλλει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να καλυφθεί από πολύτιμες δωρεές των παλαιών και νέων φίλων της, καθώς και την υποστήριξη από εκδηλώσεις και γενναιόδωρες εταιρικές χορηγίες.

 

H ΕΛΕΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί το Γούρι της Νέας Χρονιάς.

Ο Οίκος Ζολώτα φιλοτέχνησε το Γούρι 2023 υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ, εμπνευσμένο από το θαυμαστό έργο των μελισσών, την Κυψέλη, που αποτυπώνεται στο τέλειο γεωμετρικό εξάγωνο της κηρήθρας. Η Κυψέλη, που από την αρχαιότητα συμβολίζει τη γονιμότητα και την αφθονία, δημιουργημένη από τις εργάτριες μέλισσες με κερί, μέλι και πρόπολη, αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε καθεστώς διαρκούς ισορροπίας. Έτσι και εμείς, όταν συνυπάρχουμε σε σύμπνοια και συνεργασία, είμαστε πλήρεις και δυνατοί, βρισκόμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας, με τους άλλους και την φύση.

Το γούρι ΚΥΨΕΛΗ, μια δημιουργία με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, κυκλοφορεί σε ασήμι επιχρυσωμένο σε συσκευασία δερμάτινου πουγκιού στην τιμή των σαράντα –40 ευρώ σε ματ έκδοση και θα το βρείτε στον γ’ όροφο του Συλλόγου (κα Μαρία Κοντοπούλου).

Από το Σύλλογο

Συνημμένα αρχεία: