Ανακοίνωση Συλλόγου 27.12.2022 – Διαδικτυακή παρακολούθηση συνεδρίασης Δ.Σ. 27.12.2022

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συλλόγου»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της από 20.7.2022 ομόφωνης απόφασης Δ.Σ. του Συλλόγου, με την οποία αποφασίστηκε η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα μέλη του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., καλείστε σήμερα, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00 να παρακολουθήσετε, μέσω τηλεδιάσκεψης, τη συνεδρίαση του Δ.Σ., η ημερήσια διάταξη της οποίας έχει ως εξής:

1-)        Έγκριση προϋπολογισμού Συλλόγου χρήσεως 2023.

2-)        Έγκριση προϋπολογισμού διαχείρισης κρατικών συμβολαίων χρήσεως 2023.

3-)        Ανανέωση συμβάσεων Συλλόγου.

4-)        Ορισμός ελεγκτών χρήσης έτους 2022.

5-)        Διεθνείς σχέσεις Συλλόγου (εισηγήτρια κα Ελένη Κοντογεώργου)

6-)        Αντικατάσταση των servers του Συλλόγου.

7-)        Έγκριση αποζημίωσης του δικηγόρου-εξωτερικού συνεργάτη του Συλλόγου, κ. Ανδρέα Κουτσόλαμπρου, για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες του από τον 9ο /2021 έως και τον 12ο/2022.

😎        Συνέχιση της συζήτησης για τα δικαιώματα συμβολαιογράφου από τη σύνταξη συμβολαίων με Funds-Πλειστηριασμοί (εισηγητής κ.Νικόλαος Παπαθέου).

9-)        Επικαιροποίηση της υπ’αριθμ.πρωτ.837/16.5.2022 εγκυκλίου του Συλλόγου περί κατανομής κρατικών συμβολαίων.

10-)      Αιτήσεις.

11-)      Βοηθήματα.

Η παραπάνω συνεδρίαση θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνιστάται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης