Ανακοίνωση Συντονιστικής-16.3.2023-7ο Συνέδριο Συμβολαιογράφων των χωρών της Μεσογείου-26-29.4.2023-Μπρασόβ Ρουμανίας

ΘΕΜΑ: 7ο Συνέδριο Συμβολαιογράφων των χωρών της Μεσογείου-Ρουμανία (Μπρασόβ-Ρουμανία)-26 & 29 Απριλίου 2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Εθνικό Συμβούλιο Συμβολαιογράφων της Ρουμανίας με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο 7ο Συνέδριο Συμβολαιογράφων των χωρών της Μεσογείου το οποίο θα διεξαχθεί στο ΜπρασόβPoiana Brasov της Ρουμανίας, στις 27 και 28 Απριλίου 2023.

Το Συνέδριο αυτό διοργανώνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Συμβολαιογράφων της Ρουμανίας και το Εθνικό Συμβούλιο Γάλλων Συμβολαιογράφων, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Συμβολαιογράφων (UINL) και την Ένωση Henri Capitant.

Σκοπός του είναι να προάγει τις συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμβολαιογράφων που βρίσκονται στις ακτές της Μεσογείου και, επιπροσθέτως, να ευαισθητοποιήσει όλους τους συμβολαιογράφους-μέλη της Ένωσής μας για τα ειδικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο των διασυνοριακών νομικών σχέσεων, οι οποίες πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο στον 21ο αιώνα.

Το Συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις γλώσσες, με ταυτόχρονη διερμηνεία: γαλλικά, αγγλικά, αραβικά και ρουμανικά. Η γλώσσα εργασίας θα είναι η Γαλλική.

Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και ένα έντυπο συμμετοχής (στα ελληνικά και στα γαλλικά). Σε περίπτωση που αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο ως άνω Συνέδριο θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένο το γαλλικό δελτίο συμμετοχής.

-2-

Το εν λόγω δελτίο συμμετοχής πρέπει να επιστραφεί από κάθε συμβολαιογράφο που επιθυμεί να συμμετάσχει, μαζί με την καταβολή του τέλους εγγραφής με τραπεζικό έμβασμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στο έγγραφο.

Η γραμματεία της Ένωσης Συμβολαιογράφων της Ρουμανίας (rei@unnpr.ro), όπως και η γραμματεία της UINL (uinl@uinl.org) ή του Εθνικού Συμβουλίου των Γάλλων Συμβολαιογράφων (anne- marie.cordelle@notaires.fr) είναι στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας