Ανακοίνωση Συλλόγου-19.6.2022-Διαδικτυακή παρακολούθηση συνάντησης Ελληνικής & Ιταλικής Συμβολαιογραφίας-Πέμπτη 22.6.2023-10:00 έως 14:00

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή παρακολούθηση της πρώτης διμερούς συνάντησης της Ελληνικής και της Ιταλικής Συμβολαιογραφίας σχετικά με την ψηφιοποίηση του συμβολαιογραφικού λειτουργήματος. Εμπειρία και απόψεις της Ιταλικής Συμβολαιογραφίας»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενόψει των συνεχών εξελίξεων, τόσο σε ευρωπαϊκή όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, για την εξ αποστάσεως σύνταξη συμβολαιογραφικών πράξεων και την εν γένει ψηφιοποίηση -μεταξύ άλλων- και των νομικών επαγγελμάτων, προσκαλείσθε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρες 10:00 – 14:00  την πρώτη διμερή συνάντηση της Ελληνικής και της Ιταλικής Συμβολαιογραφίας, με θέμα: «Η ψηφιοποίηση του συμβολαιογραφικού λειτουργήματος».

Εισηγητές θα είναι, από ιταλικής πλευράς, ο κ. Vincenzo Gunella, μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Συμβουλίου Ιταλικής Συμβολαιογραφίας και Πρόεδρος της Notartel (Εταιρεία Πληροφορικής της Ιταλικής Συμβολαιογραφίας), o κ. Matteo Gallione, μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Συμβουλίου Ιταλικής Συμβολαιογραφίας και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, ο κ. Massimo Burchielli, Διευθύνων Σύμβουλος της Notartel και ο κ. Antonino Mazzeo, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Federico II της Νάπολης,   ενώ από ελληνικής πλευράς, ο κ. Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος ΣΣΕΑΠΑΔ & ΣΕΣΣΕ, ο κ. Θεόδωρος Χαλκίδης Γενικός Γραμματέας ΣΣΕΑΠΑΔ και η κα Ευτυχία Καραστάθη, Ταμίας ΣΣΕΑΠΑΔ.

Η ενημέρωση θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χρειάζεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr. Η χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 21.6.2023 και ώρα 15:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης