Ανακοίνωση Ομάδας Ανάγνωσης – Εκδρομή στην Πύλο του Νέστορα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ
17, 18 και 19 Μαρτίου 2017

Η Ομάδα Ανάγνωσης Λογοτεχνίας Συμβολαιογράφων, συνεχίζοντας το δρόμο της ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑΣ και με αφορμή τον Όμηρο (Ιλιάδα & Οδύσσεια) διοργανώνει εκδρομή – περιήγηση στη  Μεσσηνία!

Με επίκεντρο την ΠΥΛΟ, όπου θα μείνουμε, θα  επισκεφθούμε το Νιόκαστρο και την έκθεση «Ναυάγια» του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων, με καραβάκι θα πάμε στις νησίδες Φανάρι (Τσιχλί Μπαμπά) – Σφακτηρία – Χελωνάκι, θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Χώρας και στο παλάτι του Νέστορα, θα περπατήσουμε στη Βοϊδοκοιλιά, στο Παλαιόκαστρο και στον τάφο του  Θρασυμήδη, θα φάμε στη Γιάλοβα, θα περιηγηθούμε στη Μεθώνη και το κάστρο της, στη Φοινικούντα και στην Κορώνη και το κάστρο της.

Η εκδρομή μας θα γίνει από Παρασκευή πρωί 18 Μαρτίου (8 π.μ. αναχώρηση  έως και Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 (9 μ.μ. επιστροφή).

Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο (εάν συμμετάσχουν τουλάχιστον 30 άτομα)  είναι: α)  150 ευρώ σε δίκλινο studio και β)  130 ευρώ σε τρίκλινο studio.

Στο παραπάνω  κόστος συμπεριλαμβάνονται: η μεταφορά με πούλμαν, δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό και κόστος ξεναγού.

Επειδή ο αριθμός είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, για την καλύτερη διοργάνωση, σας παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στη συνάδελφό μας  Μαρίνα Μαργαρίτη (τηλ. 210 – 4122.855 – 6).