Ανακοίνωση Συλλόγου – Επίθεση κουκουλοφόρων στο Σύλλογο 17.10.2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι,  δυστυχώς, σήμερα 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:35 πμ περίπου, ο Σύλλογός μας δέχθηκε επίθεση από οκτώ (8) νεαρά μαυροντυμένα άτομα με κουκούλες, οι οποίοι, ενώ έσπαγαν τις εξωτερικές και εσωτερικές προσόψεις του κτιρίου, καθώς και τις γυάλινες προθήκες και το γυάλινο διαχωριστικό του χώρου εργασίας των υπαλλήλων, εκτόξευσαν απειλές ότι θα επισκεφθούν τον Πρόεδρο του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ. στο γραφείο του και στο σπίτι του, όπως και τους συμβολαιογράφους που κάνουν πλειστηριασμούς.

Για ποιό λόγο επιτέθηκαν στο Σύλλογό μας τέσσερεις (4) ημέρες πριν την έκτακτη Γενική μας Συνέλευση, ο καθένας μπορεί να εξάγει άμεσα τα συμπεράσματά του.

Δεν μας φοβίζουν. Ενωμένοι, όλοι μαζί οι Έλληνες Συμβολαιογράφοι, απαιτούμε την εφαρμογή των νόμων. Είναι ολοφάνερο ότι, η ανομία, η οποία επικρατεί στις αίθουσες των Ειρηνοδικείων κάθε Τετάρτη, οι «επισκέψεις» γνωστών-αγνώστων στη Βουλή των Ελλήνων, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην Ισπανική Πρεσβεία, στη Γ.Γ.Π.Σ. και αλλού παγιώνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε όλους εμάς και το αίσθημα ασφάλειας σε όσους προβαίνουν σ’ αυτές τις ενέργειες.

Αυτό το γεγονός είναι αδύνατο να το αποδεχθούμε ως άμισθοι δημόσιοι λειτουργοί και Έλληνες Πολίτες.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας