Ανακοίνωση Συλλόγου – Σύσταση επιτροπών ΥΜΣ-Πλειστηριασμών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, κατά την από 22.3.2018 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, αποφασίστηκε η σύσταση των παρακάτω επιτροπών, οι οποίες θα τελούν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γεωργίου Ρούσκα:

α-) Επιτροπή διαχείρισης ζητημάτων αναγκαστικής εκτέλεσης,  η οποία αποτελείται από τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ευτυχία Καραστάθη, Νικόλαο Παπαθέου, Θεόδωρο Χαλκίδη, Μελπομένη Μπαρλαμά, Μηνά Σεφεριάδη και τους συμβολαιογράφους κ. Ιφιγένεια Λιάτσου, Σταύρο Κουταλιανό και εκπρόσωπο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης. Η ανωτέρω Επιτροπή θα αναλάβει την εκπόνηση προτάσεων νομοθετικών ρυθμίσεων καθώς και τεχνικών βελτιώσεων της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και

β-) Επιτροπή διαχείρισης των Υπηρεσιών μιας Στάσης, η οποία αποτελείται από τα μέλη του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Χαλκίδη και Γεωργία Ρουπακιώτη και θα είναι αρμόδια για την παρακολούθηση των αλλαγών του θεσμικού πλαισίου για τις Υπηρεσίας μιας Στάσης και το συντονισμό της ενημέρωσης και εκπαίδευσης των συμβολαιογράφων σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ, η ισχύς της οποίας αναμένεται άμεσα.

Με τιμή

             O Πρόεδρος                                                                        Η Γενική Γραμματέα
Γεώργιος Ρούσκας                                                                   Ευτυχία Καραστάθη