Εγκύκλιος Συντονιστικής 13/2018 – Διαβίβαση εγγράφων Ελληνικού Κτηματολογίου

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε:

  1. Το από 02.04.2018 έγγραφο της Ελληνικό Κτηματολόγιο, με το οποίο παρατείνεται μέχρι και την 9η Ιουλίου 2018, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Αγίου Δημητρίου, Κισσού, Μακρυρράχης, Μουρεσίου, Ξορυχτίου, Πουρίου και Τσαγκαράδας του Καλλικρατικού Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και στις Προκαποδιστριακές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου Νηλείας, Αφετών, Βυζίτσης, Καλαμακίου, Καλών Νερών, Λαμπινούς, Μηλέων, Νεοχωρίου, Ξινόβρυσης, Πινακατών και Συκής του Καλλικρατικού Δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Επισημαίνεται  ότι στην ίδια ημερομηνία, ήτοι 9 Ιουλίου 2018, λήγει και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο. 

  1. Το από 26.04.2018 έγγραφο της Ελληνικό Κτηματολόγιο, με το οποίο παρατείνεται μέχρι και την 30η Ιουλίου 2018, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας:

α) στους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Προαστίου του Καλλικρατικού Δήμου Εορδαίας και στους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Καρυδίτσας, Κοίλων, Κρόκου, Λευκόβρυσης του Καλλικρατικού Δήμου Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και

β) στους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνος, Βροντούς, Δίου, Καρίτσης, Κονταριωτίσσης, Νέας Εφέσσου του Καλλικρατικού Δήμου Δίου-Ολύμπου και στους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Άνω Αγίου Ιωάννου, Κορινού, Νέας Τραπεζούντος, Νεοκαισάρειας, Παλαιού Κεραμιδίου, Παραλίας, Περιστάσεως, Σβορώνου του Καλλικρατικού Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Επισημαίνεται  ότι στην ίδια ημερομηνία, ήτοι 30 Ιουλίου 2018, λήγει και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο. 

  1. Το από 04.05.2018 έγγραφο της Ελληνικό Κτηματολόγιο, με το οποίο παρατείνεται μέχρι και την 6η Αυγούστου 2018, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Ελαιώνος Αιγιαλείας, Ελίκης, Ζαχλωριτίκων, Νικολαιΐκων, Παραλίας Πλατάνου, Πλατάνου, Ριζομύλου, Ροδιάς, Τραπέζης του Καλλικρατικού Δήμου Αιγιαλείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Επισημαίνεται  ότι στην ίδια ημερομηνία, ήτοι 6 Αυγούστου 2018, λήγει και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο. 

 

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας