Ανακοίνωση ΕΛΕΠΑΠ-φλουρί 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – www.elepap.gr – με περισσότερα από 80 χρόνια λειτουργίας προσφέρει υπηρεσίες στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ολοκληρωμένης παρέμβασης για παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.  Για την ευόδωση του έργου της καταβάλλει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να καλυφθεί από πολύτιμες δωρεές των παλαιών και νέων φίλων της, καθώς και την υποστήριξη από εκδηλώσεις και γενναιόδωρες εταιρικές χορηγίες.

H ΕΛΕΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί το Γούρι της Νέας Χρονιάς.

Ο Οίκος Ζολώτα για 12η συνεχή χρονιά φιλοτέχνησε το Γούρι 2019 υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ, εμπνευσμένο από το σύμβολο της γυναικείας χάρης και της γονιμότητας, το κρίνο, το αρχαίο λείριον, το ολόλευκο άνθος που συνδέθηκε με τη Θεά ΗΡΑ.

Η “HERA” μια δημιουργία με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, κυκλοφορεί σε ασήμι επιχρυσωμένο σε συσκευασία δερμάτινου πουγκιού στην τιμή των τριάντα -30- Ευρώ σε ματ έκδοση και θα το βρείτε στον γ’ όροφο του Συλλόγου (κα Έλσα Βουβονίκου).

Προσφέροντας το Γούρι του 2019 για την ΕΛΕΠΑΠ, ένα δώρο αγάπης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συμβάλλετε στη στήριξη των προγραμμάτων που παρέχουν διάγνωση, θεραπεία, εκπαίδευση & επαγγελματική κατάρτιση στα παιδιά με αναπηρία.

Ας είναι τυχερό το λαμπερό ολόλευκο κρίνο για τη νέα χρονιά!

Από το Σύλλογο

Συνημμένα αρχεία: