Ανακοίνωση ΕΛΕΠΑΠ φλουρί 2020

H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – www.elepap.gr – με περισσότερα από 82 χρόνια λειτουργίας προσφέρει υπηρεσίες στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ολοκληρωμένης παρέμβασης για παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.  Για την ευόδωση του έργου της καταβάλλει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να καλυφθεί από πολύτιμες δωρεές των παλαιών και νέων φίλων της, καθώς και την υποστήριξη από εκδηλώσεις και γενναιόδωρες εταιρικές χορηγίες.

 

H ΕΛΕΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί το Γούρι της Νέας Χρονιάς.

Ο Οίκος Ζολώτα για 13η συνεχή χρονιά φιλοτέχνησε το Γούρι 2020 υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ, εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία. Ο κεραύνιος ΖΕΥΣ που λατρεύτηκε ως Θεός του Ουρανού στέλνει τους κεραυνούς του στη Γη ως διαύλους επικοινωνίας μεταξύ Θεών και ανθρώπων.

Το γούρι ΖΕΥΣ 2020, μια δημιουργία με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, κυκλοφορεί σε ασήμι επιχρυσωμένο σε συσκευασία δερμάτινου πουγκιού στην τιμή των τριάντα -30- Ευρώ σε ματ έκδοση και θα το βρείτε στον γ’ όροφο του Συλλόγου (κα Έλσα Βουβονίκου).

Προσφέροντας το Γούρι του 2020 για την ΕΛΕΠΑΠ, ένα δώρο αγάπης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συμβάλλετε στη στήριξη των προγραμμάτων που παρέχουν διάγνωση, θεραπεία, εκπαίδευση & επαγγελματική κατάρτιση στα παιδιά με αναπηρία.

Από το Σύλλογο

Συνημμένα αρχεία: