Πρόσκληση oμάδας ανάγνωσης για το έργο ΡΟΟΥΖ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

————————————————

Με τον συγκλονιστικό  γυναικείο μονόλογο  «Ρόουζ» του Αμερικανού δραματουργού και  σεναριογράφου  Μάρτιν Σέρμαν (Martin Sherman)  επιστρέφει  φέτος στη σκηνή η  Δέσποινα Μπεμπεδέλη, σε  μετάφραση Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία-φωτισμούς του    Νίκου  Καραγεώργου,  στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  ( Λεωφόρος Ανδρέα  Συγγρού   αρ. 143  – Νέα Σμύρνη).  

Ο Μάρτιν Σέρμαν ασχολείται στα έργα του με τις διακρίσεις, τη διαφορετικότητα και την περιθωριοποίηση των μειονοτήτων, και  το  έργο του «Ρόουζ»  του  χάρισε  το 1999   το βραβείο Λώρενς Ολίβιερ (Laurence Olivier).

Στο «Ρόουζ»  η Δέσποινα Μπεμπεδέλη  παραδίδει για μια ακόμα φορά ένα μάθημα υποκριτικής,   υποδυόμενη  μια 80άχρονη γυναίκα εβραϊκής  καταγωγής, η οποία με αφορμή την αγρύπνια ενός νεκρού κοριτσιού  ξεδιπλώνει το δικό της  παρελθόν.  Τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Ουκρανία, το πέρασμα στην Πολωνία, την ηχώ του Ολοκαυτώματος, τη φυγή στην Αμερική και την καινούργια ζωή  που διαπερνά δεκαετίες  και κοινωνικές αλλαγές. Σχολιάζει με ευαισθησία, συγκίνηση αλλά και χιούμορ, όσα συνέβησαν δίπλα και μέσα της σε μια ολόκληρη ζωή.

Η ομάδα μας θα παρακολουθήσει την παράσταση αυτή την  Τρίτη 17-12-2019.

‘Ωρα έναρξης  9 μ.μ. – διάρκεια παράστασης  120  λεπτά.

Εισιτήριο παράστασης 13 ευρώ

‘Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν,  τα μέλη της ομάδας Ανάγνωσης Συμβολαιογράφων,  κάθε συνάδελφος  και  κάθε φίλος, παρακαλούνται να ενημερώσουν  άμεσα  το μέλος της ομάδας ανάγνωσης Παρί  Παναγιώτου με μέιλ ή τηλεφωνικά.

Email:  paripanagiotoy@gmail.com

210 9829317 – 6972090538