Ανακοίνωση 18-5-2020 – Σεμινάριο για νέους συμβολαιογράφους 21-5-2020

ΘΕΜΑ: Σεμινάριο νέων συμβολαιογράφων 21-5-2020

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο για νέους συμβολαιογράφους με θέμα «Κώδικας Συμβολαιογράφων & Λειτουργία Συμβολαιογραφείου» και εισηγητή τον Πρόεδρο του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ. κ. Γεώργιο Ρούσκα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα σας ζητηθεί όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης. Εάν δεν έχετε λάβει κωδικούς στο παρελθόν ή δεν έχετε εγγραφεί, παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=6651 και συμπληρώστε εκεί το επιθυμητό σας όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό. (Προσοχή: Το όνομα χρήστη να περιέχει λατινικούς χαρακτήρες και να μην υπάρχουν κενά διαστήματα μεταξύ τους).

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο cs@clevermedia.gr.

Με τιμή

      Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                                            Θεόδωρος Χαλκίδης