Ανακοίνωση Συλλόγου 10-6-2020 – Ενημέρωση για τη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας ΣΣΕΑΠΑΔ

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Με αφορμή και προς αντιμετώπιση των δυσκολιών που ανέκυψαν από την πανδημία του COVID 19, επανασχεδιάσθηκε η λειτουργία της νομικής υπηρεσίας του Συλλόγου μας, η οποία ήταν παρούσα και εξυπηρετούσε τις ανάγκες τόσο του Συλλόγου, όσων και των μελών του καθ’ όλη τη δύσκολη περίοδο της «καραντίνας» και των προβλημάτων που όλοι μας αντιμετωπίσαμε.

Πλέον, η πολύωρη αναμονή στον χώρο υποδοχής της νομικής υπηρεσίας και η εναλλαγή των συναδέλφων στο μικρό χώρο των γραφείων των νομικών μας συμβούλων έχει αντικατασταθεί από εξυπηρέτηση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails) και τηλεφωνική εξυπηρέτηση των καλούντων συναδέλφων του Συλλόγου μας.

Είναι γεγονός, τόσο με αφορμή την εφαρμογή των διατάξεων για την προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας, όσο και από τα προβλήματα που σταθερά μας ταλανίζουν, ότι η νομική μας υπηρεσία δέχεται καθημερινά πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα, αλλά και πάνω από διακόσιες πενήντα (250) τηλεφωνικές κλήσεις. Λόγω, λοιπόν, του αυξημένου όγκου των τηλεφωνικών κλήσεων και της λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου και προκειμένου να εξυπηρετείστε αμεσότερα, μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε στις απευθείας τηλεφωνικές γραμμές της νομικής υπηρεσίας και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα: 210 3307481, 210 3307453 και 210 3307454.

Γίνονται προσπάθειες, τόσο με τα διαδικτυακά σεμινάρια και τις ενημερώσεις, όσο και με τις κατά περίπτωση επίκαιρες ανακοινώσεις, αλλά και με μελλοντικές ενέργειες να ενισχυθεί η νομική υπηρεσία και να εξυπηρετεί όσο καλύτερα γίνεται τις αυξανόμενες ανάγκες των μελών μας.

Με τιμή

     Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                                          Θεόδωρος Χαλκίδης