Ανακοίνωση Συλλόγου 10-6-2020 – Ενημέρωση για μεγαρόσημα

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά τα Μεγαρόσημα

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 6-2-2020 ανακοίνωσης του Συλλόγου μας σχετικά με την αποϋλοποίηση των μεγαροσήμων και προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μέχρι στιγμής μη εξεύρεση λύσης ως προς την αποϋλοποίησή τους, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Όπως μας έχει πληροφορήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δε γίνεται πλέον εκτύπωση μεγαροσήμων και η διάθεση του όποιου αποθεματικού θα σταματήσει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2020.

Ευελπιστούμε, ότι μέχρι τότε θα έχει υπάρξει λύση, αφού το Υπουργείο Δικαιοσύνης επεξεργάζεται διάφορες προτάσεις, που όποια επιλεγεί θα εφαρμοσθεί μετά και την εξάντληση του ως άνω αποθεματικού μεγαροσήμων.

Για την αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης μετά και την επαναλειτουργία του οικονομικού γίγνεσθαι, ο Σύλλογος προτίθεται να διπλασιάσει το χρηματικό ποσό που διαθέτει μέχρι σήμερα, ώστε να υπάρχει –κατά το μέτρο του δυνατού– ικανό αποθεματικό στο Σύλλογο για την ικανοποίηση των αναγκών όλων των μελών σε Αθήνα και Περιφέρεια.

Η διάθεση των μεγαροσήμων από την υπηρεσία του Συλλόγου μας, θα επαναληφθεί αμέσως μόλις παραληφθεί η ποσότητα που έχουμε ήδη παραγγείλει, πράγμα που αναμένεται να συμβεί την Δευτέρα 15-6-2020.

Για τους συναδέλφους της Περιφέρειας θα ακολουθήσει ειδική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης και προμήθειας αντίστοιχα μεγαροσήμων.

Με τιμή

    Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                                          Θεόδωρος Χαλκίδης