Ανακοίνωση Συλλόγου 11-11-2020 – Υπενθύμιση διαδικτυακού σεμιναρίου στις 12-11-2020 (Ισχύς αλλοδαπού πληρεξουσίου) & τεχνικές λεπτομέρειες

ΘΕΜΑ: Υπενθύμιση διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα “Η ισχύς αλλοδαπού πληρεξουσίου” στις 12/10/2020 και τεχνικές λεπτομέρειες σύνδεσης

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Σας υπενθυμίζουμε, ότι το διαδικτυακό σεμινάριο, με θέμα «Η ισχύς του αλλοδαπού πληρεξουσίου για την κατάρτιση της συμβολαιογραφικής πράξης» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124 . Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χρειάζεστε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr. Η χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι την Πέμπτη 12/11/2020 και ώρα 12:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.


Με τιμή

        Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                                          Θεόδωρος Χαλκίδης