Ανακοίνωση Συλλόγου 11-12-2020 – Ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση “MyDATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων

ΘΕΜΑ: «Ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση «MyDATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων»

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 16:30, στα πλαίσια της ενημέρωσης των φορέων από την Α.Α.Δ.Ε. θα διεξαχθεί,  ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «MyDATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων». Εισηγητές στην εκδήλωση από πλευράς της Αρχής θα είναι οι κ.κ. Ρένος Καραστάθης, Γιώργος Κουνδουράκης, Αντώνης Ντίνος, Ελένη Σαράφη και Απόστολος Μπούτος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Διευθυντής Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής.  Από πλευράς του Συλλόγου θα συμμετάσχουν οι εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος ΣΣΕΑΠΑΔ, Ευτυχία Καραστάθη Ταμίας ΣΣΕΑΠΑΔ, καθώς και οι φοροτεχνικοί σύμβουλοι του Συλλόγου κ.κ. Ισμήνη Γκούμα και Παναγιώτης Γιαλέσας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124 . Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, χρειάζεστε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Εάν δεν έχετε λάβει κωδικό στο παρελθόν ή δεν έχετε εγγραφεί, παρακαλώ όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr μέχρι 12:00 της 14-12-2020.  Την ημέρα έναρξης της εκδήλωσης, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

      Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                                  Θεόδωρος Χαλκίδης