Σεμινάριο για Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτων 28/1/2021 16:00

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, 

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα:

Ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων – Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης

Συντονιστής: κ. Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.

Εισηγητές κ.κ.: – Μιχαήλ Παπαμιχαήλ και 

 – Κωνσταντίνος Τσελίκης, Σύμβουλοι-Μηχανικοί–μέλη του Help Desk ΤΕΕ

​  – Γεώργιος Πούλιος, Νομικός Σύμβουλος Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.  

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χρειάζεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.grΗ χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι την Πέμπτη 26/11/2020 και ώρα 12:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgotmy password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

  O Πρόεδρος​    
 Γεώργιος Ρούσκας

O Γενικός Γραμματέας

Θεόδωρος Χαλκίδης