Ανακοίνωση Συλλόγου 1-3-2021 – Λειτουργία κτηματολογικών γραφείων στις περιοχές αυξημένου κινδύνου από 1 έως και 5 Μαρτίου 2021

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία κτηματολογικών γραφείων στις περιοχές αυξημένου κινδύνου από 1 έως και 5 Μαρτίου 2021»

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας αποστέλλουμε συνημμένα, προς ενημέρωσή σας, την Ανακοίνωση Τύπου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», σύμφωνα με την οποία για το χρονικό διάστημα από 1η έως και 5η Μαρτίου 2021 αναστέλλονται πλήρως όλες οι δια ζώσης συναλλαγές και παραμένει σε πλήρη λειτουργία ΜΟΝΟ η ηλεκτρονική υπηρεσία της έκδοσης πιστοποιητικών, στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, όπου βρίσκονται το Κτηματολογικό Γραφείο Πειραιά και τα υποκαταστήματα Νέας Ιωνίας, Περιστερίου και Χαλανδρίου (Περιφέρεια Αττικής) και το Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου (όσον αφορά την Τρίπολη και την τοπική αρμοδιότητα στην Π.Ε. Αρκαδίας). Τυχόν ραντεβού κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα θα επαναπρογραμματιστούν μετά τη λήξη της αναστολής με έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.

Στα υπόλοιπα Κτηματολογικά Γραφεία, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες (εγγραφή πράξεων, έκδοση πιστοποιητικών) παραμένουν σε πλήρη λειτουργία, ενώ οι δια ζώσης συναλλαγές και ο έλεγχος των αρχείων θα γίνεται μόνο με ραντεβού.

Με τιμή

   Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                              Θεόδωρος Χαλκίδης