Ανακοίνωση 31-3-2021 – Υπενθύμιση σεμιναρίου για δασικούς χάρτες

ΘΕΜΑ: «Σεμινάριο με θέμα ”Η εφαρμογή των διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και η επίδραση της κύρωσης των δασικών χαρτών στη συμβολαιο-γραφική πρακτική”»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε, ότι σήμερα, Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 15:00 μ.μ., θα διεξαχθεί με live streaming σεμινάριο, με θέμα: «Η εφαρμογή των διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και η επίδραση της κύρωσης των δασικών χαρτών στη συμβολαιογραφική πρακτική», με εισηγητές τους κ.κ.:

  • Νικόλαο Χλύκας, Δασολόγο – Πρόεδρο Πανελλαδικού Συνδέσμου Μελετητών Γεωτεχνικών (ΠΑ.ΣΥ.ΜΕ.ΓΕ)
  • Φωτεινή Χλύκα, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, με ειδίκευση στο Δίκαιο Περιβάλλοντος και
  • Μηνά Σεφεριάδη, Συμβολαιογράφο – Mέλος του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου  Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς –Αιγαίου & Δωδεκανήσου,

και Συντονιστή τον κ. Γεώργιο Ρούσκα, Πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Στο ανωτέρω σεμινάριο θα μετάσχει με παρέμβασή του και ο κ. Στράτος Παραδιάς, Δικηγόρος Αθηνών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, συνίσταται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από τον φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης