Ανακοίνωση Συντονιστικής 30-6-2021 – Υπενθύμιση παρουσίασης εφαρμογής ηλεκτρονικής δήλωσης ΦΜΑ 30-6-2021 ώρα 15.00

ΘΕΜΑ: «Παρουσίαση της εφαρμογής της ηλεκτρονικής δήλωσης φόρου μεταβίβασης ακινήτων (Φ.Μ.Α.) Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 15:00»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε, ότι σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00, θα λάβει χώρα διαδικτυακή ενημέρωση από εκπροσώπους της Α.Α.Δ.Ε. της εφαρμογής της «ηλεκτρονικής δήλωσης φόρου μεταβίβασης ακινήτων – Δήλωση Φ.Μ.Α.» (υπ’ αριθμ. 1031/2021 απόφαση του Διοικητή Α.Α.Δ.Ε.) στα μέλη όλων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της Χώρας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124 στον ιστότοπο του ΣΣΕΑΠΑΔ. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, τα μέλη του ΣΣΕΑΠΑΔ θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που ήδη έχουν για σύνδεση στον άνω ιστότοπο. Όσοι συνάδελφοι – μέλη των λοιπών συμβολαιογραφικών συλλόγων δεν έχουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, ή όσα μέλη του ΣΣΕΑΠΑΔ τους έχουν ξεχάσει, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr. Η χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 30.6.2021 και ώρα 12:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, θα πρέπει να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για την αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας