Ανακοίνωση Συλλόγου – Αναβολή πλειστηριασμών την Τετάρτη 13.12.2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναβάλλεται η διαδικασία των  πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας  με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ως άνω απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών.

Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά.

Με τιμή

             O Πρόεδρος                                                                    Η Γενική Γραμματέας

      Γεώργιος Ρούσκας                                                                  Ευτυχία Καραστάθη

Δελτίο Τύπου – Αναβολή πλειστηριασμών την Τετάρτη 13.12.2017

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναβάλλεται η διαδικασία των  πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας  με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ως άνω απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών.

Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας

Eνημερωτικό σημείωμα για προσωρινή άρση της τοπικής αρμοδιότητας

Θ Ε Μ Α:  Ενημερωτικό σημείωμα

 

Οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών συνεχίζονται με γοργό ρυθμό με ορόσημο το πρώτο Eurogroup της νέας χρονιάς (21 Ιανουαρίου) προκειμένου να γίνει εφικτή η τελική υποβολή της έκθεσης συμμόρφωσης που θα σημάνει και την εκταμίευση της επόμενης δόσης από το ελληνικό πρόγραμμα. Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για μία ακόμη φορά εγκαίρως τις θέσεις των θεσμών για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας με κυρίαρχο το θέμα αυτό της εκτέλεσης των πλειστηριασμών, το οποίο συνδέουν τόσο με την εξαιρετικά έκτακτη κατάσταση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο τραπεζικό σύστημα όσο και συνεπακόλουθα με την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος χωρίς την ανάγκη να εκταμιευτούν επιπλέον χρήματα με κατεύθυνση τις τράπεζες.

Οι θεσμοί κατόπιν επαφών τους τόσο με την ελληνική κυβέρνηση, όσο και με το τραπεζικό σύστημα, αν και διαπιστώνουν ότι  η διενέργεια των πλειστηριασμών έχει πλέον εισαχθεί σε περίοδο κανονικότητας, με στοιχεία μάλιστα να συνηγορούν ότι παρά τον αργό ρυθμό εκκίνησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών επιτυγχάνεται ο έμμεσος στόχος της αύξησης των ρυθμίσεων των δανείων που έμεναν επί μακρόν μη εξυπηρετούμενα, ωστόσο εξακολουθούν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους σχετικά με μία ενδεχόμενη παρακώλυση άσκησης των καθηκόντων μας. Ως εκ τούτου συζητούν και θέτουν στο τραπέζι νέες δικλείδες ασφαλείας για την απρόσκοπτη μελλοντική διενέργεια των πλειστηριασμών.

Έγινε λοιπόν γνωστό επισήμως σε εμάς μετά την ενημέρωση μας από το Σύμβουλο του Υπουργού Δικαιοσύνης κο. Καρανικόλα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 09-12-2017, ότι οι θεσμοί προκειμένου να επιταχυνθεί η νόμιμη διαδικασία των πλειστηριασμών και να διασφαλιστεί η ομαλή διενέργειά τους ζητούν να καθίσταται δυνατό να εκτελούνται οι πλειστηριασμοί ανά την ελληνική περιφέρεια ανεξάρτητα με το πού βρίσκεται  το ακίνητο.

Τουτέστιν να αρθεί – έστω και προσωρινά – η τοπική αρμοδιότητα του συμβολαιογράφου για την διενέργεια ενός πλειστηριασμού …

Κατόπιν τούτου και εφόσον λάβαμε σχετική γνώση είναι αναγκαία η εξέταση του εν λόγω ζητήματος με την συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία και κοινωνία (με ευθύνη, που άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης) αλλά πρωτίστως με γνώμονα πάντα την προστασία και τη διασφάλιση του λειτουργήματος των μελών του συμβολαιογραφικού κόσμου ανά την Ελλάδα.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Ρούσκας

 

 

Κοινοποίηση πρόσκλησης ομάδας ανάγνωσης λογοτεχνίας συμβολαιογράφων 11.12.2017

ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ

Σας καλούμε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 4.00 μμ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Συλλόγου μας, στη συνάντηση της Ομάδας Ανάγνωσης Λογοτεχνίας Συμβολαιογράφων για το όγδοο (Η) βιβλίο της «Πολιτείας» του Πλάτωνα και την ανταλλαγή ευχών για τις Άγιες μέρες που έρχονται.

Εγκύκλιος Συντονιστικής 54/2017 – Διαβίβαση εγγράφων ΕΚΧΑ

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε:

 1. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2538/1733208/22.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αβάτου (πρώην Κοινότητα Αβάτου) του Δήμου Τοπείρου του Νομού Ξάνθης. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.
 2. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΠΡ 1157/11.01/1733199/23.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. με θέμα την παράταση  προθεσμίας υποβολής αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων, μέχρι και την 21η Δεκεμβρίου 2017, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, για τις περιοχές των ΟΤΑ:

α) του Καλλικρατικού Δήμου Έδεσσας και συγκεκριμένα στους προ Καποδιστριακούς Δήμους και Κοινότητες Αγίου Αθανασίου, Άγρα, Αρνίσσης, Βρυτών, Γραμματικού, Καρυδιάς, Μεσημεριού, Νησίου, Παναγίτσας, Περαίας, Πλατάνης, Ριζαρίου, Σωτήρας, Φλαμουριάς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και

β) του Καλλικρατικού Δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα στους προ Καποδιστριακούς Δήμους και Κοινότητες Αλώρου, Αριδαίας, Αρχαγγέλου, Αψάλου, Βορεινού, Γαρεφείου, Δωροθέας, Εξαπλατάνου, Θεοδωρακείου, Θηριοπέτρας, Ίδας, Κωνσταντίας, Λουτρακίου, Λυκοστόμου, Μεγαπλατάνου, Μηλέας, Νερομύλων, Νοτίας, Ξιφιανής, Όρμης, Περικλείας, Πιπεριών, Πολυκαρπίου, Προμάχων, Σαρακηνών, Σωσάνδρας, Τσακών, Φιλωτείας, Φούστανης, Χρυσής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισημαίνεται  ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο είναι (4) τέσσερις μήνες με ημερομηνία έναρξης την 21η Σεπτεμβρίου 2017.

Ειδικά για την αίτηση προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι την 31η Ιουλίου 2018. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις

 1. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2539/1733247/24.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Τριάδος (πρώην Κοινότητα Αγίας Τριάδος) του Δήμου Θερμαϊκού του Νομού Θεσσαλονίκης. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.
 2. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2540/1733495/24.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Ανδρέου (πρώην Κοινότητα Αγίου Ανδρέου) του Δήμου Ελευθερών του Νομού Καβάλας. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.
 3. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2541/1733508/24.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αιγείρου (πρώην Κοινότητα Αιγείρου) του Δήμου Αιγείρου του Νομού Ροδόπης. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.
 4. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2648/1734215/01.12.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε. των αναμορφωμένων κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων για τα ακίνητα των κτηματογραφημένων περιοχών (Δήμοι: Αλίμου, Ελληνικού, Δάφνης, Υμηττού και Μοσχάτου).

Με τιμή
Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας

Εγκύκλιος Συντονιστικής 53/2017 – Διαβίβαση εγγράφων ΕΚΧΑ

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε:

 1. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2214/1730015/08.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε. των αναμορφωμένων κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων για τα ακίνητα των κτηματογραφημένων περιοχών (Δήμοι: Πειραιώς και Σάμου).
 2. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2216/1730022/08.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε. των αναμορφωμένων κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων για τα ακίνητα των κτηματογραφημένων περιοχών (Δήμοι: Νέας Μάκρης, Ραφήνας και Κοινότητες Ανθούσης και Πικερμίου).
 3. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2217/1730026/17.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αγίας Βαρβάρας, Άμμου, Ασωμάτων και Προφήτη Ηλία (πρώην συνοικισμοί Αγ. Βαρβάρας, Άμμου, Ασωμάτων και Προφήτη Ηλία της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας) του Δήμου Βέροιας και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μετόχι Προδρόμου (πρώην συνοικισμός Μετόχι Προδρόμου της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας) του Δήμου Βεργίνας του Νομού Ημαθίας. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.
 4. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2535/1733187/22.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παράλιου Άστρους (πρώην Κοινότητα Παράλιου Άστρους) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.
 5. Το με αριθμ. Α.Π. Οικ. ΝΔ 2537/1733194/22.11.2017 έγγραφο της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε., με θέμα την παρέλευση προθεσμίας διόρθωσης αρχικών εγγραφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γλίνου (πρώην Κοινότητα Γλίνου) του Νομού Τρικάλων. – Οριστικοποίηση Αρχικών Εγγραφών – Έννομα Αποτελέσματα.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας

Ανακοίνωση Συλλόγου-Αναστολή Πλειστηριασμών στις 06-12-2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, τα οποία έχουν έδρα στην περιφέρεια των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες και τυχόν ενδιαφερόμενους, ότι δεν θα πραγματοποιηθούν όλοι οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 πλειστηριασμοί στην περιφέρεια των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, λόγω των εκτεταμένων εκτάκτων μέτρων ασφαλείας, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου  Προέδρου  κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα μέτρα αυτά ενδέχεται να καταστήσουν εξαιρετικά δύσκολη την έγκαιρη πρόσβαση στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, τόσο των συμβολαιογράφων όσο και των λοιπών  νομίμων συμμετεχόντων στη διαδικασία των πλειστηριασμών και ως εκ τούτου να δημιουργήσουν σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα κατά τη διενέργεια των πλειστηριασμών. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι είναι ρητή πλέον η δέσμευση της πολιτείας για την ομαλή διενέργεια των πλειστηριασμών και την ασφάλεια των συμβολαιογράφων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Με τιμή

      O Πρόεδρος                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος Ρούσκας                                                                Ευτυχία Καραστάθη

Εγκύκλιος Συλλόγου 18/2017 – ΠΟΛ 1185/2017 – ΦΠΑ σε δικαιώματα αμίσθων υποθηκοφυλάκων

ΘΕΜΑ: ΠΟΛ. 1185/2017 – ΦΠΑ στα κάθε είδους δικαιώματα των αμίσθων υποθηκοφυλάκων

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

            Σάς διαβιβάζουμε συνημμένα, προς ενημέρωσή σας, την υπ’ αριθμ. 1185/22-11-2017 ΠΟΛ. του Υπουργείου Οικονομικών (ΑΔΑ: ΩΛΑΣ46ΜΠ3Ζ-ΥΥ2), με τίτλο «Κοινοποίηση της υπ’ αριθ. 99/2017 γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. αναφορικά με τη βάση επιβολής ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών από τους άμισθους υποθηκοφύλακες και παροχή οδηγιών για την ομοιόμορφη εφαρμογή της», η οποία έγινε δεκτή εν μέρει από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή.  Σύμφωνα με την κοινοποιούμενη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στη φορολογητέα αξία της αντιπαροχής που λαμβάνουν οι άμισθοι υποθηκοφύλακες για την από μέρους τους παροχή υπηρεσιών, περιλαμβάνεται το σύνολο των δικαιωμάτων που εισπράττουν ως αναλογικά, πάγια και γραφικά, και επομένως ο ΦΠΑ εφαρμόζεται στα δικαιώματα που εισπράττονται ανεξαρτήτως του είδους τους.

Με τιμή

     Ο Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος Ρούσκας                                                         Ευτυχία Καραστάθη

Κοινοποίηση πρόσκλησης Δ.Σ. 5.12.2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κυρίες & Κύριοι Συνάδελφοι,

          Προσκαλείσθε να προσέλθετε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017  και ώρα 15:30 στα γραφεία του Συλλόγουστο  β΄ όροφο, όπου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο με θέματα:

1-) Αίτηση Eλένης Καραγεωργοπούλου, συμβολαιογράφου Λαυρίου σχετικά με τη Γενική Συνέλευση της 27.11.2017.

2-) Έγκριση δαπάνης συνδρομών συμβολαιογράφων-μελών του Συλλόγου στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «Συμβολαιογραφική Επιθεώρηση» για το έτος 2017.

3-) Ζητήματα πλειστηριασμών (τεχνικός σύμβουλος Συλλόγου, σύσταση ομάδας εργασίας –πλειστηριασμοί ΚΕΔΕ).

4-) Νομική Υπηρεσία Συλλόγου.

5-) Εκθέσεις ελέγχου υπ’αριθμ. 20726/21.9.2017 & 20731/6.10.2017.

6-) Αιτήσεις

7-) Υπηρεσιακά σημειώματα.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας

Εγκύκλιος Συλλόγου 17/2017 – ΠΟΛ 1189/2017 – Χαρτόσημο σε ΙΚΕ

ΘΕΜΑ: ΠΟΛ. 1189/2017 –  Εφαρμογή διατάξεων του Κώδικα Τελών Χαρτοσήμου στις πράξεις στις οποίες συμβάλλεται Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

            Σάς διαβιβάζουμε συνημμένα, προς ενημέρωσή σας, την υπ’ αριθμ. 1189/28-11-2017 ΠΟΛ. του Υπουργείου Οικονομικών (ΑΔΑ: Ψ1ΘΑ46ΜΠ3Ζ-ΘΩ1), με τίτλο «Εφαρμογή διατάξεων του Κώδικα Τελών Χαρτοσήμου στις πράξεις στις οποίες συμβάλλεται Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία».  Σύμφωνα με την προαναφερθείσα ΠΟΛ., οι εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Τελών Χαρτοσήμου για τις Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) εφαρμόζονται και στις Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες (Ι.Κ.Ε.), και κάθε σύμβαση οποιουδήποτε αντικειμένου στην οποία συμβάλλεται Ι.Κ.Ε. υπόκειται σε αναλογικό τέλος χαρτοσήμου 2,4% (χαρτόσημο πλέον ΟΓΑ χαρτοσήμου).

Με τιμή

       Ο Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας
Γεώργιος  Ρούσκας                                                          Ευτυχία Καραστάθη

Συνημμένα αρχεία: