Υπενθύμιση Συλλόγου 24-3-2022 – Διαδικτυακή ενημέρωση Προέδρου για ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου, βεβαιώσεις ΤΑΠ, MyProperty & ασφαλιστική ενημερότητα

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή ενημέρωση Προέδρου για την ηλεκτρονική  ταυτότητα ακινήτου – Βεβαιώσεις ΤΑΠ – MyProperty (Υποβολή δηλώσεων) – Ασφαλιστική ενημερότητα»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

          Σας υπενθυμίζουμε ότι, σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00, θα λάβει χώρα, μέσω live streaming, ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Ρούσκα, σχετικά με την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου, τις βεβαιώσεις ΤΑΠ, τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων φορολογίας κεφαλαίου στο MyProperty και την ασφαλιστική ενημερότητα.

Η διαδικτυακή ενημέρωση θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή της, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνίσταται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από τον φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

 

Με τιμή

   Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                                                          Θεόδωρος Χαλκίδης