Έκτακτη Ανακοίνωση Συντονιστικής-24.6.2023-Απόσυρση υποψηφιότητας βουλευτού λόγω συγγενείας με συμβολαιογράφο που διενήργησε πλειστηριασμό

ΘΕΜΑ«Βουλευτικές Εκλογές-Απόσυρση υποψηφιότητας Βουλευτού, αδελφού συμβολαιογράφου που διενέργησε πλειστηριασμό»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας απόπειρας «δολοφονίας» χαρακτήρων υποψήφιων βουλευτών, με στόχο το κομματικό όφελος ενόψει των εκλογών, εδραζόμενη στην επαγγελματική δραστηριότητα που νομίμως ασκείται.

Μετά τον Δικηγόρο που «διαγράφηκε» από την τελευταία, τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο, διότι άσκησε τον αυτονόητο θεσμικό του ρόλο, ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, σήμερα βρέθηκε στο στόχαστρο ένας υποψήφιος βουλευτής, αδελφός Συμβολαιογράφου. 

Το «πολιτικό έγκλημα» που διέπραξε ο υποψήφιος βουλευτής είναι ότι, ο αδελφός του Συμβολαιογράφος άσκησε τα καθήκοντά του, ως άμισθος δημόσιος λειτουργός, διενεργώντας πλειστηριασμό, τηρώντας τις διαδικασίες του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. 

Την παραμονή των εκλογών απαιτείται λίγη σοβαρότητα.

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να εγκαλείται πολιτικά και ηθικά ένας υποψήφιος, επειδή ο αδελφός του άσκησε νομίμως το λειτούργημά του, με σκοπό και μόνον ένα φτηνό και αμφίβολο κομματικό προσωπικό όφελος.

Αύριο, καλούμαστε να ψηφίσουμε με νηφαλιότητα, κλείνοντας τα αυτιά στις παράφωνες κραυγές απελπισμένων πολιτικών σειρήνων.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας