ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-Ανακοίνωση Συλλόγου 5.7.2023-Σεμινάριο φορολογίας εισοδήματος συμβολαιογράφων-11.7.2023

ΘΕΜΑ: «Ενημερωτικό σεμινάριο φορολογίας εισοδήματος συμβολαιογράφων»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι, σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:00, θα διεξαχθεί διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο φορολογίας συμβολαιογράφων με θέματα:

« Υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος Συμβολαιογράφων-

Εκπιπτόμενες δαπάνες-Φορολογικοί έλεγχοι-myData-συμβόλαια μεταξύ συγγενών-εξειδικευμένα θέματα φορολογίας εισοδήματος»

 Εισηγητές θα είναι ο κ. Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., και οι φορολογικοί σύμβουλοι του Συλλόγου, κ.κ. Αλέξανδρος Γκούμας και Παναγιώτης Γιαλέσας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χρειάζεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr. Η χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι την Τρίτη 11.7.2023 και ώρα 12:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος  Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης