Ανακοίνωση Συλλόγου-27.09.2023-Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης Δ.Σ. 28.09.2023

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της από 20.07.2022 ομόφωνης απόφασης Δ.Σ. του Συλλόγου, με την οποία αποφασίστηκε η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα μέλη του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., καλείστε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ.  να παρακολουθήσετε, μέσω τηλεδιάσκεψης, τη συνεδρίαση του Δ.Σ., η ημερήσια διάταξη της οποίας έχει ως εξής:

  1. Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.
  2. Λήψη απόφασης για τη δημιουργία ΙΕΚ με ειδικότητα «Βοηθός Συμβολαιογράφου».
  3. Μεγαρόσημα.
  4. Αίτημα Newsphone Hellas καταβολής της συμβατικής αμοιβής και για τους διενεργηθέντες πλειστηριασμούς μετά την 4η Απριλίου 2023.
  5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Συλλόγου έτους 2023.
  6. Ενημέρωση για την πορεία της ανακαίνισης του μισθωμένου χώρου επί της οδού Χ. Τρικούπη 5-7 για το αρχειοφυλακείο και τη μεταφορά αρχείων και κυλιόμενων αρχειοθηκών.
  7. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης στους πλημμυροπαθείς της περιφέρειας Θεσσαλίας.
  8. Πρόταση ΚΕΠΕ για το ερευνητικό έργο με τίτλο «Το θεσμικό πλαίσιο, τα χαρακτηριστικά και η συμβολή του επαγγέλματος του συμβολαιογράφου στην εγχώρια αγορά».
  9. Συμβάσεις μεταβίβασης ακινήτων στις οποίες συμβάλλεται το «Ελληνικό – Εταιρεία Ανάπτυξης, Αξιοποίησης & Διαχείρισης Ακινήτων Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά».
  10. Προβολή του συμβολαιογραφικού κλάδου για τραπεζικά ζητήματα – Επαφή με πολίτες – Επίσημο βίντεο προβολής (εισηγήτρια κ. Λαμπρινή Κορομπέλη).

Η παραπάνω συνεδρίαση θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνιστάται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης