Ανακοίνωση Συλλόγου 21.11.2023-Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης Δ.Σ. 22.11.2023

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

            σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της από 20.7.2022 ομόφωνης απόφασης Δ.Σ. του Συλλόγου, με την οποία αποφασίστηκε η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα μέλη του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., καλείστε την  Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 να παρακολουθήσετε, μέσω τηλεδιάσκεψης, τη συνεδρίαση του Δ.Σ., η ημερήσια διάταξη της οποίας έχει ως εξής:

1-)        Οι υπ’αριθμ. 21394/18.9.2023, 21396/2.10.2023, 21405/31.10.2023 εκθέσεις ελέγχου.

2-)        Οριστική έκθεση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στο Σύλλογο-Ενέργειες Συλλόγου για την εξαίρεση του ΣΣΕΑΠΑΔ από την Ε.Α.Π.

3-)        Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: νομοσχέδιο & τυχόν πρόταση του Δ.Σ. στα μέλη της Γ.Σ.

4-)        Νέος τρόπος υπολογισμού αξίας ακινήτων.

5-)        Έγκριση καταστατικού αστικής επαγγελματικής εταιρείας συμβολαιογράφων με την επωνυμία «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Θεοφάνης Σταματιάδης & Σύρμω Στρακαλη»,

6-)        Αμοιβή υπαλλήλων για την μεταφορά του αρχειοφυλακείου από την οδό Ακαδημίας 63 στην οδό Χαρ.Τρικούπη 3-5, κατά τον μήνα Αύγουστο.

7-)        Συμβάσεις μεταβίβασης ακινήτων στις οποίες συμβάλλεται το «Ελληνικό-Εταιρεία Ανάπτυξης, Αξιοποίησης & Διαχείρισης Ακινήτων Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά».

😎        Ψηφιακές υπογραφές συμβολαιογράφων-Προβλήματα με την επικοινωνία με τα κτηματολογικά γραφεία προς επίλυση προβλημάτων «τυπικές ελλείψεις συναλλαγής»-Διαφάνεια στη διαχείριση προβλημάτων καθημερινής συναλλαγής (εισηγήτρια κ. Λαμπρινή Κορομπέλη).

9-)        Αιτήσεις

Η παραπάνω συνεδρίαση θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνιστάται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης