Ανακοίνωση Συλλόγου-11.12.2023-Γούρι ΕΛΕΠΑΠ 2024

H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – www.elepap.gr – με 86 χρόνια λειτουργίας προσφέρει υπηρεσίες στα παιδιά, εφήβους και ενήλικες με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους.

H ΕΛΕΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί το Γούρι της Νέας Χρονιάς φιλοτεχνημένο από τον Οίκο Ζολώτας. Για το έτος 2024, o Οίκος Ζολώτας, δημιούργησε την συλλογή Tetra εμπνευσμένη από τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης Νερό, Φωτιά , Αέρα και Γη και τη δυναμική τους αρμονία.

Το γούρι Tetra, με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, κυκλοφορεί σε ασήμι επιχρυσωμένο σε συσκευασία δερμάτινου πουγκιού στην τιμή των σαράντα -40 €- ευρώ σε ματ έκδοση και θα το βρείτε στον γ’ όροφο του Συλλόγου (κα Μαρία Κοντοπούλου).

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία και την εμπιστοσύνη σας στην ΕΛΕΠΑΠ, ελπίζουμε με την δική σας ευγενική φροντίδα να ενισχύσετε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ στέλνοντας τις ευχές σας για αρμονία, ισορροπία και καλοτυχία για το νέο έτος 2024 με το Γούρι για το 2024.

Από το Σύλλογο