Ανακοίνωση Συλλόγου 8.2.2024 – 2ο σεμινάριο για τους νέους συμβολαιογράφους-Τρίτη 13.2.2024

ΘΕΜΑ: Σεμινάρια νέων συμβολαιογράφων-Τρίτη 13.2.2024 και ώρα 15:30’

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε, ότι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:30’  θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο για νέους συμβολαιογράφους, με θέμα «Συμβολαιογραφικά πληρεξούσια συνταχθέντα στην αλλοδαπή & σύμφωνα συμβίωσης» και εισηγητές τον Πρόεδρο του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., κ. Γεώργιο Ρούσκα και τη νομικό σύμβουλο του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., κα Βασιλική Αραχωβίτη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί α) με φυσική παρουσία στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου (α’οροφος) και β) μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χρειάζεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που ήδη έχετε για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr. Η χορήγηση νέου κωδικού θα γίνεται μέχρι την Τρίτη 13.2.2024 και ώρα 12:00, διότι δεν είναι δυνατό να εκδοθεί νέος κωδικός την τελευταία στιγμή.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου, καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

        Γεώργιος Ρούσκας                                                             Θεόδωρος Χαλκίδης