Ανακοίνωση Συλλόγου-16.2.2024-Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης του Δ.Σ.-Δευτέρα 19.2.2024-ώρα 15:30 μμ

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή παρακολούθηση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της από 20.07.2022 ομόφωνης απόφασης Δ.Σ. του Συλλόγου, με την οποία αποφασίστηκε η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα μέλη του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., καλείστε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:30 μ.μ.  να παρακολουθήσετε, μέσω τηλεδιάσκεψης, τη συνεδρίαση του Δ.Σ., η ημερήσια διάταξη της οποίας έχει ως εξής:

1-)        Θέματα Υπουργείου Δικαιοσύνης.

2-)        Έγκριση καταστατικών Αστικών Επαγγελματικών Εταιρειών Συμβολαιογράφων:

            α. «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Ηρώ Κελαϊδή-Κατερίνα Τζιόβα»

            β. «Κόκκινου-Νιαβή Συμβολαιογραφική Εταιρεία»

            γ. «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Βαρβάρα Σγούρα  –  Αικατερίνη Οικονόμου  -Κωνσταντίνος Ε.Στεργίου»

            δ. «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Ευαγγελία Γεωργίου Σοφικίτου – Ιωάννης Ταλασλής»

            ε. «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Αικατερίνης Κοσμά – Μαρίας Μπιτούνη»

            στ. «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Κυριακής Δ. Τζουβάρα – Χριστίνας Μαρίας Θ. Πυλαρινού».

3-)        Αιτήσεις

Η παραπάνω συνεδρίαση θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνιστάται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης