Eορτασμός της Τσικνοπέμπτης

1.Εγινε  με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα των εκδηλώσεων του ΣΣΕΑΠΑΔ, στις 2Ο  Φεβρουαρίου 2020 ο εορτασμόςτης Τσικνοπέμπτης ,προσφορά του Συλλόγου μας  στους υπαλλήλους του πρώην ΤΑΣ.Η  πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κυρία Νίκη Γόντικα  καλωσόρισε τους παρευρεθέντες  Πρόεδρο του Δ.Σ. του  ΣΣΕΑΠΑΔ  κ. Γεώργιο Ρούσκα ,τον οποίο ευχαρίστησε και για την παραχώρηση της Αίθουσας,το μέλος του Δ.Σ του άνω Συλλόγου κ.Α .Δράγιο και τους υπαλλήλους  και μέλη του Δ.Σ. του  άνω Ταμείου (κυρίες Καρρά,Μαργαρίτη,Σμαϊλη,Κοτσάνη,κ.κ.Κυριακόπουλο Στρίτζη κ.λπ.). Εκτός από  μέλη του Δ.Σ. μας παρευρέθηκαν ,ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας  κ.Αρ.Δράγιος και τα μέλη  της Εξελεγκτικής Επιτροπής ,ο δικηγόρος κ.Πολ.Μπίρης και υπάλληλοι του ΣΣΕΠΑΔ  καθώς και η χήρα του Δημήτρη Θανόπουλου, Ιωάννα,αφού η  εκδήλωση αυτή   κάθε χρόνο αυτή  τη μέρα  ήταν  μέχρι τον θάνατό του προσφορά  του αείμνηστου Δημήτρη, προς τους άνω  υπαλλήλους του πρώην ΤΑΣ.

2.Η προσδιορισθείσα δικάσιμος  στις 21 Φεβρουαρίου 2020  27 προσφυγών συναδέλφων μας,που είχαν κατατεθεί στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών    στις 3 Νοεμβρίου 2017 ,αναβλήθηκε για τις 6 Νοεμβρίου 2020.

3. Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή  συναδέλφων ,πραγματοποιήθηκε η  αποκριάτικη  μουσικοχορευτική Συνεστίαση στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ  τη Κυριακή των Απόκρεω στις είκοσι 23 Φεβρουαρίου 2020 στη μία το μεσημέρι. Οι συνάδελφοι,οι φίλοι και οι καλεσμένοι μας διασκέδασαν και χόρεψαν με τα τραγούδια και τη μουσική  του Γκάρο , το  μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του Ομίλου Ελληνικών  λαϊκών  χορών «ΕΛΕΝΗ  ΤΣΑΟΥΛΗ»  και του Ελληνικού Κέντρου Λαογραφικών μελετών Παλαιού Φαλήρου με τη συνοδεία και λαϊκών οργάνων . Μας τίμησαν με την παρουσία τους Ο Πρόεδρος του ΣΣΕΑΠΑΔ κ.Γ.Ρούσκας,ο οποίος μας απηύθυνε και χαιρετισμό ,η Αντιπρόεδρος  του άνω Συλλόγου κυρία Λένα Κοντογεώργου ,η πρώην Προϊσταμένη της Δ Διεύθυνσης Εφάπαξ Παροχών κυρία Ζ. Κοτσάνη ,  ο κ.Γ.Στρίτζης υπάλληλος στον ΕΦΚΑ στο Τμήμα Εσόδων Παροχών της Δ/νσης Τομέων Συμβολαιογράφων  και η δικηγόρος κυρία Αντζελίνα Πλατή .

                ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ