Aνακοίνωση Συλλόγου-Σεμινάριο για την τακτοποίηση αυθαιρέτων & συμβολαιογραφική πρακτική

ΘΕΜΑ: Σεμινάριο για την Τακτοποίηση Αυθαιρέτων και Συμβολαιογραφική Πρακτική»

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας και το ΤΕΕ συμφωνήσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντός μας. Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζεται με την πραγματοποίηση διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα «Τακτοποίηση Αυθαιρέτων και Συμβολαιογραφική Πρακτική» που πρόκειται να λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:30 μ.μ. με εισηγητές τους:

  • Γεώργιο Ρούσκα-Πρόεδρο Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.,
  • Γεώργιο Πούλιο-Νομικό Σύμβουλο Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.,
  • Μιχαήλ Παπαμιχαήλ και Κωνσταντίνο Τσελίκη-Μηχανικοί-μέλη του Help Desk του Τ.Ε.Ε. για τα αυθαίρετα και τα ιδιωτικά έργα (άδειες οικοδομής),

Το σεμινάριο έχει σκοπό να βοηθήσει τον Συμβολαιογράφο στην εφαρμογή του Ν.4495/2017 και θα διεξαχθεί μέσω live streaming από το σύνδεσμο https://enotariat.gr/?page_id=124 (ενότητα «Επιμόρφωση – Σεμινάρια»). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μπορείτε να υποβάλετε ερωτήματα. Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου καλό θα ήταν να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός συνδέσεων στο σύστημα. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο cs@clevermedia.gr ή στα τηλέφωνα 2107247505, -506, -507.

Με τιμή

      Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Ρούσκας                              Θεόδωρος Χαλκίδης