Γούρι ΕΛΕΠΑΠ-2022

H ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – www.elepap.gr – με περισσότερα από 82 χρόνια λειτουργίας προσφέρει υπηρεσίες στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ολοκληρωμένης παρέμβασης για παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.  Για την ευόδωση του έργου της καταβάλλει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να καλυφθεί από πολύτιμες δωρεές των παλαιών και νέων φίλων της, καθώς και την υποστήριξη από εκδηλώσεις και γενναιόδωρες εταιρικές χορηγίες.

H ΕΛΕΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί το Γούρι της Νέας Χρονιάς. Ο Οίκος Ζολώτα για 15η συνεχή χρονιά φιλοτέχνησε το Γούρι 2022 υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ. Ο οίκος ΖOLOTAS δημιούργησε την συλλογή COSMOS, με σύμβολο τον κύκλο της ολότητας και την εναλλαγή ουράνιων σωμάτων, του Ηλίου και της Σελήνης.

Το γούρι «COSMOS» 2022, μια δημιουργία με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, κυκλοφορεί σε ασήμι επιχρυσωμένο ματ σε συσκευασία δερμάτινου πουγκιού στην τιμή των τριάντα πέντε -35- Ευρώ σε ματ έκδοση και θα το βρείτε στον γ’ όροφο του Συλλόγου (κα Σοφία Tσιπουρίδη).

Προσφέροντας το Γούρι του 2022 για την ΕΛΕΠΑΠ, ένα δώρο αγάπης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συμβάλλετε στη στήριξη των προγραμμάτων που παρέχουν διάγνωση, θεραπεία, εκπαίδευση & επαγγελματική κατάρτιση στα παιδιά με αναπηρία.

                                                                   Από το Σύλλογο