Ανακοίνωση Συντονιστικής 16-3-2022 – Εκπαιδευτική Βιντεοπαρουσίαση Κτηματολογίου

ΘΕΜΑ: «Εκπαιδευτική βίντεοπαρουσίαση “Ηλεκτρονική  Υποβολή των εγγραπτέων πράξεων στα Κτηματολογικά Γραφεία” από τους συμβολαιογράφους»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ν.π.δ.δ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του και στους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  εκπαιδευτική βιντεοπαρουσίαση με θέμα την «Ηλεκτρονική  Υποβολή των εγγραπτέων πράξεων στα Κτηματολογικά Γραφεία»  από τους  συμβολαιογράφους.

Στο βίντεο αυτό,  παρουσιάζονται  αναλυτικά  η διαδικασία,  η βήμα – βήμα  χρήση της ψηφιακής εφαρμογής  και  οι προϋποθέσεις πρόσβασης  σ’ αυτήν. Αποτελεί μέρος σειράς εκπαιδευτικών  παρουσιάσεων προς επαγγελματίες, με τίτλο «Κάνετε το Κτηματολόγιο, κτήμα σας» και έχει ως σκοπό τη διευκόλυνσή τους στη χρήση των ψηφιακών εφαρμογών του Ελληνικού Κτηματολογίου. Επιπλέον, υπάρχει και ως παρουσίαση (αρχείο .pdf) για εκτύπωση.

Στην ιστοσελίδα  του Κτηματολογίου έχει δημοσιευτεί στις ενότητες:

Α) ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ https://www.ktimatologio.gr/el/media-videos και

Β) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ

https://www.ktimatologio.gr/el/e-services/ypiresies-gia-symbolaiografoys

και στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=f_iVyYCpU7w

Από τον ιστότοπο του Συλλόγου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το σύνδεσμο: https://enotariat.gr/?p=11038, με χρήση των κωδικών σας για την παρακολούθηση σεμιναρίων.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας