Ανακοίνωση Συλλόγου 15.9.2023-Παρουσίαση θεατρικού έργου “Καραγκιόζ” της συμβολαιογράφου Τζένης Δάγλα-Πέμπτη 21.9.2023-ώρα 21:00

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Αναλόγιο, η συμβολαιογράφος-συγγραφέας Τζένη Δάγλα παρουσιάζει το θεατρικό της έργο «Καραγκιόζ» σε μια και μοναδική παρουσίαση σε αναλόγιο, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00 στο θέατρο «Σταθμός» (Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μετρό Μεταξουργείο).

To  «Καραγκιόζ» είναι η αληθινή ιστορία του συγγενή της συγγραφέως Νικολάου Σπυριούνη που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο του 1946. Το έργο αντλεί από το Θέατρο Σκιών και μιλά για την εποχή των Σκιών στη χώρα μας, τα σκοτεινά εκείνα χρόνια. Είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες που χάθηκαν στις  «Σκιές» της εποχής εκείνης.

Το κείμενο γράφτηκε για την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε  σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη και μουσική του Αλέξανδρου Αβδελιώδη, η δε παρουσίασή του θα γίνει από τον Δήμο Αβδελιώδη και την Βερόνικα Αργέντζη.

Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ανωτέρω εκδήλωση καλείται να το δηλώσει είτε στο Σύλλογο (notaries@notariat.gr) είτε στην κα Δάγλα (τηλ: 6994936811 – eugeniathens@gmail.com) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 19.9.2023 για να γίνει η κράτηση θέσεων. Η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

 Συνημμένα, σας αποστέλλουμε την αφίσα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αναλόγιο και το σχετικό δελτίο τύπου.

Με τιμή

                      Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

                  Γεώργιος Ρούσκας                                                           Θεόδωρος Χαλκίδης