Ανακοίνωση Συλλόγου 31.10.2023-Διαδικτυακή παρακολούθηση της έκτακτης συνεδρίασης Δ.Σ.-Τετάρτη 1.11.2023-ώρα 15:00

ΘΕΜΑ: «Διαδικτυακή παρακολούθηση της έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

            σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της από 20.7.2022 ομόφωνης απόφασης Δ.Σ. του Συλλόγου, με την οποία αποφασίστηκε η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα μέλη του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., καλείστε την  Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 να παρακολουθήσετε, μέσω τηλεδιάσκεψης, την  έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., η ημερήσια διάταξη της οποίας έχει ως εξής:

1-)        Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα μεγαρόσημα.

2-)        Αίτημα Newsphone Hellas περί καταβολής της συμβατικής αμοιβής και για τους διενεργηθέντες πλειστηριασμούς μετά την 4η Απριλίου 2023.

3-)        Λήψη απόφασης για τη δημιουργία ΙΕΚ με ειδικότητα «Βοηθός Συμβολαιογράφου»

4-)        Έγκριση καταστατικού αστικής επαγγελματικής εταιρείας συμβολαιογράφων με την επωνυμία «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Ευγενία Ρουτζούνη & Σταυρούλα Ρουτζούνη».

5-)        Τροποποίηση καταστατικών: α) αστικής επαγγελματικής εταιρείας συμβολαιογράφων με την επωνυμία «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Λ.Ζερβογιάννη-Παρασκευοπούλου-Ι.Ηλιοπούλου» και β) αστικής επαγγελματικής εταιρείας συμβολαιογράφων με την επωνυμία «Εταιρεία Συμβολαιογράφων Στέφανος Βασιλάκης-Άννα Σπαντιδάκη».

6-)        Εκτύπωση ημερολογίων έτους 2024.

7-)        Συμβάσεις μεταβίβασης ακινήτων στις οποίες συμβάλλεται το «Ελληνικό-Εταιρεία Ανάπτυξης, Αξιοποίησης & Διαχείρισης Ακινήτων Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά».

😎        Ψηφιακές υπογραφές συμβολαιογράφων-Προβλήματα με την επικοινωνία με τα κτηματολογικά γραφεία προς επίλυση προβλημάτων «τυπικές ελλείψεις συναλλαγής»-Διαφάνεια στη διαχείριση προβλημάτων καθημερινής συναλλαγής (εισηγήτρια κ. Λαμπρινή Κορομπέλη).

9-)        Αιτήσεις

Η παραπάνω συνεδρίαση θα διεξαχθεί μέσω του συνδέσμου https://enotariat.gr/?page_id=124, και για την παρακολούθησή του, απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη για τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν έχει λάβει κωδικό ή τον έχει ξεχάσει, ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία:

(α) Νέοι χρήστες: Για να αιτηθείτε κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αίτημα για κωδικό στο email info@clevermedia.gr.

(β) Παλαιοί χρήστες: Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στη σελίδα εισόδου υπάρχει επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» ή “Forgot my password”. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάκτησης και δημιουργίας νέου κωδικού.

Συνιστάται να συνδεθείτε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης, για αποφυγή συνωστισμού συνδέσεων, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέφτει συχνά το σύστημα από το φόρτο των επισκέψεων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά και μετά να ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε. Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με email στο info@clevermedia.gr.

Με τιμή

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΡούσκαςΘεόδωρος Χαλκίδης